Најновије

ДРЖАВНИ ВРХ ЦРНЕ ГОРЕ ВОДЕ ТИТОВИ ИДОЛОПОКЛОНЦИ! Ђукановић, Кривокапић и Бечић не дозвољавају растанак са диктатуром

Један од лидера најутицајније владајућег Демократског фронта Андрија Мандић је оцењујући актуелну политичку ситуацију у Црној Гори рекао да председник, премијер председник Скупштине, Мило Ђукановић, Здравко Кривокаић и и Алекса Бечић, не дозвољавају растанак са диктатуром комунистичке партије Јосипа Броза, која је осуђена од читавог демократског света.

Кривокапић и Ђукановић (Фото: Влада Црне Горе)

Мандић каже да домаћа и међународна јавност, као и најважнији аналитичари, сложни су око тога да су литије за одбрану светиња биле главни ослонац за прошлогодишњу промену власти.

- Слушајући ових дана Бечића и Ђукановића, изгледа да је сва та уложена енергија имала за циљ повратак култа Јосипа Броза Тита! Овај ужасни фалсификат је директно супротстављен жељама већине грађана Црне Горе који су задивили Европу чврстом вером у Бога и лепшу будућност - написао је Мандић на Твитеру.

Он је позвао Ђукановића, Кривокапића и Бечића да стану.

- Господо, станите! Почели су с нама да збијају шале чак и људи из бивших република СФРЈ, што су имали истог председника и маршала као и Црногорци. Добро би било да престанете са понижавањем Црне Горе јер је она велика прича, а најлепше странице властите историје је написала пре Тита - наводи Мандић.

Американци издали хитно упозорење због Косова! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА