Најновије

КРИВОКАПИЋУ, СРАМОТА КАКО СЕ ОПХОДИШ ПРЕМА СВОМ ДРЖАВЉАНИНУ! Ристо Јовановић 20 дана невин у затвору, премијер ћути као заливен! (ВИДЕО)

Најутицајнији владајући Демократски фронт (ДФ) позвао је данас Владу Црне Горе да саопшти јавности шта се дешава у случају црногорског држављанина Риста Јовановића, који је на Видовдан ухапшен на Газиместану.

Хапшење Риста Јовановића. (Фото: Јутјуб)

Из ДФ-а подсећају да је Јовановић скоро двадесет дана "потпуно невин у затвору" те да стога очекују да влада током дана саопшти грађанима шта ради на овом случају и који су будући потези.

- Да ли Влада Црне Горе има намеру да обавести јавност о томе шта се дешава у овом случају. Грађани имају право да знају шта влада ради и да ли има неких нових детаља - наводи се у саопштењу ДФ-а дотављеном медијима.

Истичу да ћутање наводи на закључак да су Здравко Кривокапић и његов министар спољних послова "дигли руке од свога држављанина" што, како кажу, не би било неочекивано.

- Ристо Јовановић није прекршио ни један закон, ни Божји ни људски, већ се понео часно. Са друге стране, имамо на црногорском приморју, посебно на подручју Улциња, велики број примера кршења закона од стране Албанаца из јужне српске покрајине, али не видимо да се против њих води један једини процес - поручили су из ДФ-а.

Русија ухватила Берлин у растројству, па поставила кључно питање Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА