Најновије

Спрема се спектакл на 1. мечу с публиком после годину дана: Постоје 2 услова за улазак на Маракану

Прошло је више од годину дана од како смо гледали навијаче на трибинама током утакмица Суперлиге Србије. Коначно су се стекли услови услед пада оболелих од корона вируса да трибине поново буду отворене за публику.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Већ у петак од 20.00 на Маракани, када Црвена звезда дочекује Војводину у дербију првог кола на отварању нове сезоне, моћи ћемо да видимо меч на којем ће бити више хиљада навијача.

Ипак, пошто епидемија није угашена, и даље су одређене мере на снази. Најпре, капацитет стадиона је преполовљен, тако да је за меч на Маракани пуштено у продају 25.000 карата.

Такође, навијачима су препоручене и две ствари, а то је да носе маску и да држе дистанцу, тако да једно место око навијача буде слободно.

Остаје само да се види како ће навијачи то испоштовати, пошто су ових дана одржавани и фестивали и велике журке, на којима није било социјалног дистанцирања, нити ношења маски.

Требало би да и сама Звезда обезбеди велики број маски које ће бити испред стадиона за сваког ко буде дошао да гледа утакмицу.

Како се сазнаје са Маракане, онлајн продаја је почела одлично, док продаја карата на благајнама почиње од среде од 10 до 19 часова, а у петак ће она радити од 10 до почетка утакмице. У складу са интересовањем, у Звезди очекују спектакл на коме ће бити око 20.000 навијача.

И навијачи Војводине најавили су долазак у "кавез" Маракане. Транспарентима на пријатељској утакмици против Макаби Нетање поручили су "Сви у кавез" 16.07. у 20 часова.

Познато је да између Фирме и Делија влада велико ривалство, које је кулминирало пре неколико година када су Делије отеле заставе и све их спалили на северној трибини на једној од касијих утакмица против Војводине на Маракани.

Једино што би могло да поквари амбијент, јесте киша коју метеоролози најављују за петак.

Ипак, на Маракани се увелико припремају за овај меч, као и навијачи, који су припремили и спектакл у виду кореографија поводом повратка на трибине након годину дана паузе.

Цене карата за овај меч су : Север 200, исток 300, запад 400 и ВИП запад 1.000 динара.

Новак би могао да "уништи" још једну генерацију тенисера. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА