Најновије

МАЈА МАРИНКОВИЋ ТРУДНА?! У емисији открила Јањушу, а бивши дечко је матирао одговором

Маја Маринковић је шокирала у емисији када је рекла Марку Јањушевићу Јањушу да ће можда кроз неколико месеци да добије дете, а сви су помислили да је алудирала на то да је у другом стању.

Јањуш и Маја (Фото: Јутјуб)

- Можда Јашко за пар месеци добије другу Машу. Не смем много да се нервирам, нисам у стању у ком треба - рекла је Маја.

- Маја је индиректно открила да је можда у другом стању - додао је Милан.

- Моје мишљење о Маји је катастрофа, ја бих је се одрекла преко новина. Ја мом детету не мислим добро ако је тапшем по рамену и видим да иде у дно. он је прелазио преко свега како не би долазило до сцена - причала је гледатељка.

- Све сте у праву. Ја тако размишљам. Нема оправдања шта год да је - одговорио је Јањуш.

- Стално алудираш да ће се десити нешто за пар месеци и да је лоше убити један живот. То алудира да си ти у другом стању - рекао је водитељ Милан Милошевић.

- Ја сам рекла да је јако лепо спасити један живот и не знам што он не сме да ме погледа у животу - одговорила је Маја.

- Шта би ти урадио? - питао је Милан Милоешвић.

- Ако је трудна, нека рађа, са мном неће бити. Ако је моје нека је са срећом, ја сам са њом завршио, Маја никада више неће ући у мој живот. Не желим да ме икада зове, ја њу нећу звати. Не желим да ми прави ситуације, јер ће се можда завршити другачије. Не осећам више, охладио сам се, из доста разлога. Две године смо провели, као да је никада нисам упознао тако се осећам - причао је Јањуш.

- Ружно је да кажеш ако је моје - додао је водитељ.

- Не верујем више ни сам себи. Треба сад као трудна сам буди са мном. Може да буде трудна још четири пута. Она ме не интересује никако. Не желим да те вређам и говорим ружне ствари - рекао је Јањуш.

- Нити сам рекла да сам трудна. Рекла сам да ће можда добити другу Машу. Да узму хипотетички да је то тако, његово дговор говори какав је он човек и како би се опходио - правдала се Маја.

- Планирали сте, стално си говорила правио си ми јутрос бебу. Шта се догодило па се овако понаша? - додао је водитељ Милан Милоешвић.

- Не знам као да прича други човек. ја сма неко ко је до јуче био са њим, на какв год начин. Нисам изјавила то, то је глупост. Одговорима говори какав је он човек. Да сам видела ту твоју страну, коју сад видим, ја тебе не бих могла да волим - рекла је Маја.

- Можеш седморо деце да родиш, са мном нећеш бити - одбрусио је Јањуш.

Голу Хајди Клум погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА