Најновије

СЕВЕРИНА ТРАЖИЛА ОД ОБЕЗБЕЂЕЊА ДА ЈЕ ЧУВАЈУ ОД СРБА! Певачица захтевала да нема контакт са обожаваоцима и новинарима!

Хрватска певачица Северина Којић после годину дана поново ће наступити у Србији, а како би запевала овде имала је много услова.

Северина Којић. (Фото: Јутјуб)

Северина, која ће вечерас запевати на Међународном врњачком карневалу, тражила је велики број чланова обезбеђења како не би дошла у контакт с публиком:

- Да би пристала да одржи концерт, Северина је поставила неколико услова организаторима, међу којима су и телохранитељи. Тражила је да је "гориле" буквално прате у стопу и да не дозволе да јој нико од фанова приђе док борави у Врњачкој Бањи. Као један од разлога због којих не жели ни са ким да има контакт навела је страх од коронавируса, иако је вакцинисана - открио је добро обавештен извор.

Певачица, такође, захтева и да јој нико од припадника седме силе не прилази:

- Иако после годину дана доази у Србију, рекла је да не жели да даје изјаве. Пракса је да певачи пре наступа имају конференције за медије, али се она поставила бахато и поручила да нема времена јер ће доћи касно у бању. Поновила је и да због короне жели да држи дитанцу. Остало је да се види да ли ће се у последњи час предомислити или ће наставити да се према фановима и медијима понаша као размажена звезда - открио је извор који је додао да је Северина и прошле године наступила на овом фестивалу.

И прошле године Северина је исто наплатила наступ:

- Којићка је и прошле године узела 20.000 евра за овај наступ, а толико је тражила и сада. Тада је направила одличну атмосферу, па су организатори решили поново да је ангажују, иако је веома захтевна када је реч о условима који морају да јој се испуне- истакао је извор. 

Бајден оптужио Фејсбук да убија људе јер дозвољава ширење дезинформација о корони! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА