Најновије

ОКУЛТНА СИМБОЛИКА ИНЦКОВОГ „ЗАКОНА“: „То је порука Дубоке државе!“

Наметање закона о забрани негирања наводног геноцида у Сребреници, то нема име, не може да се назове другачије већ повратак Аустроугарске на однос према Србима из 1978. године када је Аустроугарска добила мандат да окупира БиХ. А датум Инцкове одлуке је исти датум када је Беч објавио ултиматум Србији 1914. године, рекао је за Правду књижевник и историограф Радован Калабић.

Аустроугарска претеча наци Немачке (фото: Wikimedia/Правда)

Како је рекао, датум, 23. јул, није случајно одабран.

- То је антиправославна, антихришћанска и окултна симболика, са претњом, бићете окупирани, овако или онако, и то је та симболика. У питању је изражена Хабсбуршко-ватиканска линија наступа западне Европе према Србима, и то је повратак на старо стање, са амбицијом да се учини и анексиони корак – наглашава Калабић.

Он је уверен да се ради о обнављању аустроугарске политике на Балкану.

- Аустроугарска је пар-екселанс римокатоличка држава, и Ватикан ју је доживљавао као главну брану за ширење како они кажу, шизматичког православља. То је исти рукопис – каже Калабић, који указује да након Аустријанца Валентина Инцка долази Немац Кристијан Шмит.

Он је приметио да је Шмит изабран мимо процедуре, која захтева учешће Савета безбедности УН и земаља потписница Дејтона.

- Тај предлог тзв. Високог представника треба да одобри СБ УН, уз сагласност земаља потписница Дејтонског споразума. А ту је, поред Хрватске, и Србија. Али они су од 1999. године погазили све и не осврћу се ни на какав закон. Ради се о правном волунтаризму иза којег стоји немачка политика, као наставак америчке Дубоке државе – вели Калабић.

Према речима нашег саговорника, сам чин, ако га тумачимо изван историјског контеткста, представља „потврду окупиране земље“.

- Кад вам неко намеће закон, та земља нема никакве додирне тачке са сувереношћу. А закон је само против Срба усмерен. Он крши основни постулат Дејтона, према којем три народа и два ентитета чине ту државу – казао је Калабић додавши да је несхватљиво законом уређивати и санкционисати слободу мисли.

А Кустурица је назвао Инцка кловном, шта му је поручио читајте ОВДЕ.

Извор: Правда, Н.Б.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА