Најновије

ОТКРИЛИ ДЕТАЉЕН СЦЕНАРИО: Нови светски рат почеће 2034. као сукоб Америке и Кине

Пензионисани амерички адмирал Џејмс Ставридис, који је био командант снага НАТО у Европи, сматра да ће се нови светски рат догодити након 2030-те и да ће почети као сукоб Сједињених Држава и Кине.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Заједно са америчким књижевником  Елиотом Акерманом, управо је објавио књигу „2034: Роман о будућем светском рату“, из којег је угледни амерички лист The National Interest објавио краће изводе.

Ставридис, који је сада на челу The Carlyle Group, сигурно је у „2034“ унео све битне процене и прогнозе, а Акерман је то текстуално уобличио.

Било како било, у њиховом војно-футуристичком спису се предвиђа да ће се Сједињене Државе и Кина сукобити у Јужнокинеском мору 2034. године и да ће то „довести до глобалног пожара“.

Тандем Ставридис-Акерман указује да се свет убрзано развија, па ће зато у будућности на бојном пољу превагу доносити беспилотне летелице и аутономна беспилотна војна техника.

Наводе и да ће реалне акције на бојном пољу бити праћене великим хакерским нападима на различите непријатељске системе.

Ставридис и Акерман сугеришу Белој кући и Пентагону да војну силу САД прилагоде будућим ратовима.

Сасвим конкретно: да групе елитних специјалних снага интегришу са системима заснованим на „револуционарној биотехнологији“ и да их тако спремају за „ратове будућности“.

Потпуно су уверени да ће оружје будућности бити беспилотно или чак аутономно и апеловали на војно-државни врх САД да престане да производи и набавља „оружје дизајнирано за сукобе у прошлости“.

Хамас ударио запаљивим балонима, оставили језиву поруку! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА