Најновије

Антисрпске резолуције ујединиле Ђукановића, Кривокапића, Бечића, Куртија, Тачија и Харадинаја

Резолуција о Сребреници коју су усвојили албански есктремисти из лажне државе Косово сведочи о томе да се ради о смишљеној акцији у региону и нападу на Србију и српски народ, који се координира из добро познатих кругова, саопштено је из Демократског фронта (ДФ).

Абазовић, Кривокапић и Бечић (Фото: Јутјуб)

Како наводе, након што су Мило Ђукановић, Алекса Бечић и Здравко Кривокапић у скупштини Црне Горе усвојили једну сличну антисрпску резолуцију, није се дуго чекало да то ураде и њихови партнери, Курти и остали, са којима председник ЦГ, председник Владе и председник Скупстине гаје изузетно присне односе.

„Да брука буде већа, таква резолуција је прво усвојена у Црној Гори, у којој је сваки трећи грађанин српске националности, а центри моћи су баш то и желели – да и они за које су гласали Срби, попут Кривокапића и Бечића, први ударе на Србију и српски народ. Требало је направити такву ситуацију да антисрпска политика у региону отпочне управо од таквих особа. Упозоравали смо у старту да се ради о акцији која треба да изнова сатанизује српски народ, Србију и РС, да се Србима удара жиг геноцидног народа, али нас нису слушали ови који су гласали срамну резолуцију у ЦГ, а сада су спали на то да буду друштво есктремиста из јужне српске покрајине“, наводи се у саопштењу.

Они су упитали, у чему се након свега разликују Ђукановић, Кривокапић, Бечић, Курти, Тачи, Харадинај…

Како додају, „неке посебне разлике нема, а све их снажно спаја мржња према Србији, Републици Српској и српском народу.“

Из ДФ-а истичу да, остаје срамота да је Црна Гора потрчала да ову бруку направи чак и пре албанских есктремиста.

„И питамо се да ли је могуће да се у Црној Гори појавио неко ко је овако бацио под ноге историју и традицију, Вучји До, Фундину, Брегалницу, Скадар, Мојковац, и овако издао своје славне претке и сврстао се уз политичаре који су настали из нарко банди и терористичких организација, који су вршили најмонструозније злочине над Србима деведесетих година прошлог века. Сигурни смо да се ова болест усвајања лажних резолуција наставља, што свакако неће обесхрабрити ниједног Србина, од Косовске Митровице до Суботице, од Подгорице до Бања Луке. Овакви моменти су само шанса да будемо што јединственији, јер само сложно и заједнички можемо пружити отпор противницима и њиховим налогодавцима“, поручују из ДФ-а.

О крају комунизма у Црној Гори прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА