Најновије

НОЛЕ ЈЕ РЕИНКАРНАЦИЈА ТЕСЛЕ?! Доктор Несторовић изнео невероватне тврдње у емисији! (ВИДЕО)

Пулмолог Бранимир Несторовић нагласио је да чувени научник Никола Тесла и најбољи светски тенисер Новак Ђоковић толико личе да је уверен да је у питању реинкарнација!

Бранимир Несторовић. (Фото: Јутјуб)

- Ноле је један! Имамо среће да се код нас родио. Много ме нервира кад му стављају примедбе. Већ после Вимблдона имаћемо најбољег играча тениса свих времена. Не знам како Срби то не разумеју да ми то више никога вероватно нећемо имати у животу! Не само што је фантастичан играч него је и фантастичан човек! Он је изванредан Србин! Јесте ли чули некада Надала да је дао неку изјаву за Каталонију? Он игра човек за паре! Може да игра за кога хоћеш. Федерер је Енглез! Какав црни Швајцарац, оба родитеља су му Енглези, с тим што му је мајка Енглескиња из Јужне Африке. Зато га воле на Вимблдону. А што живи у Швацарској? Па мањи је порез! Ето колики је патриота - рекао је Несторовић у емисији "Кец на једанаест" на ТВ К1.

Несторовић се осврнуо и на нападе на Ђоковића који стижу чак и од једног професора из Србије.

- Траже длаку у јајету! Њих Ноле много нервира и ја то потпуно разумем. Људи слабо знају да му је нуђено енглеско држављанство на почетку каријере и да је то одбио. Једноставно га не воле - наводи Несторовић.

Ђоковић је према његовим речима антиглобалиста.

- Замислите кад им каже "бомбардовали сте моју земљу". Стварно је јединствен у том циркусу који се зове тенис. Нема такве појаве ни пре ни после њега. Сећате се да је носио мајице "Косово је Србија" па је кажњен. Лепо им је рекао Иванишевић, кад су Ђоковића прошле године избацили са УС опена, да не знају шта су урадили и да су надрљали јер ће сад да буде број један. Не разумеју српски менталитет. Наша најважнија особина је инат - рекао је Несторовић.

Пулмолог се потанко дотакао и нашег националног бића.

- Ми смо мали народ који је као сви мали народи тлачен. Шта ти онда остаје? Хумор који је убиствен и инат којим се бранимо. Могу да нас освоје и да нас малтретирају, али не могу да нас победе. Зато покушавају да нас униште на духовном нивоу и одатле те приче да смо лењи и покварени народ. А ми имамо само највећег научника свих времена Теслу - каже Несторовић.

Пулмолог је објаснио и зашто често упоређује Теслу и Ђоковића.

- Обојица шире фантастичну идеју и много личе физички. Ја сам на паусу одштампао слике Новака и Тесле кад је био млад, онда их преклопим, а они физички личе један на другога! Ко верује у реинкарнацију може да каже. Ја верујем у реинкарнацију! Има нешто чудно у тој причи. Ја верујем иако наша црква не признаје реинкарнацију - додао је Несторовић.

Део о Ђоковићу може погледати од 46. минута снимка.

Поједини банкари и адвокати деле милијарде од адвокатских услуга! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА