Најновије

ДАЈЕМ СВОМ МУЖУ ШТА ГОД И КАД ГОД МУ ТРЕБА, УКЉУЧУЈУЋИ И СЕ*С: Жена открила тајну срећног брака (ФОТО 18+)

Никада нисам била жена која је планирала да има велику каријеру. Искрено, не желим да радим, волим бити домаћица и да се бринем за свог мужа. Откако сам гледала филм "Stepford Wives", знала сам да желим такав живот, испричала је Моника Халдт (37) из Скотсдејла у САД поносна што супруга Џона (39) ставља на прво место.

Међутим, овакав њен став о браку изазива нелагоду и згражавање појединаца, иако их се то заправо не би требало тицати. Присетила се непријатних искустава преноси The Sun.

- Једном од мојих бивших момака та идеја се није свидела, и зато је сад бивши. Жене ми знају говорити да сам луда или да сам срамота за друге жене, али није ме брига, то је мој живот и волим га таквог какав је - напоменула је.

Њен типичан дан врти се око вежбања како би изгледала савршено, затим око кувања, бриге о кући и испуњавању супругових жеља. Редовно објављује фотке на Инстаграму где има преко 230.000 пратилаца.

- Џон воли моје кување. Увек каже да је храна моје подручје и само жели фину вечеру. Ако од мене тражи нешто одређено, увек добије оно шта жели. Воли да се лепо одевам код куће, онако секси-спортски, и не воли да се шминкам у кући. Волим кад ми даје инструкције - рекла је.

- Кад је он срећан, и ја сам срећна. Волим видети свог мужа задовољног и мислим да нема ништа лоше у томе. Мислим да су мушкарци и жене различито створени и да заиста нема ништа лоше у прихватању те чињенице, нити има ичег понижавајућег у томе. Тако смо живели столећима, а тек сада људи мрзе овакав начин живота - појаснила је.

- Што се тиче спаваће собе, врло сам покорна, а он је доминантан. Свиђа ми се кад мушкарац преузме иницијативу и узме шта жели. Увек сам му на располагању и то ми се свиђа - додала је.

Каже како њен супруг пази на њене потребе и жеље и то сматра врло привлачним. Такође, иако нема традиционални посао и воли да буде домаћица, Моника је врло успешан модел и зарађује много новца путем OnlyFansa.

- И на крају, живети као "супруга домаћица" значи да будете код куће и гледате своју децу како одрастају - тврди Моника.

Моника и Џон тренутно немају деце, али кад дођу, побринуће се, каже, да им усади своје традиционалне вредности.

- Кад будемо имали децу, васпитацу их врло традиционално. Ако будемо имали девојчицу, научи ћу је свему што знам о томе како да буде добра жена, а мој супруг ће да учини исто с нашим сином - додаје она.

Моника је напоменула како постоји пуно људи који је подржавају и сматрају да нема ништа лоше у таквом начину живота.

Обнажену Карлеушу погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА