Најновије

ПОСЛЕ ОВОГ НЕМА ДАЉЕ! ИСЕЛИО СЕ ИЗ ТАРИНОГ СТАНА: Ша дефинитивно ставио тачку на њихов однос

Током јучерашњег дана као бомба одјекнула вест да су Тара Симов и Ненад Алексић Ша поново раскинули. Репер је тим поводом изјавио да не жели да коментарише свађу са Таром, док се она није оглашавала све до синоћ.

Тара и Ша (Фото: Јутјуб)

Она је ноћас објавила снимак из ноћног провода и поделила са својим пратиоцима да ју је дочекао натпис "Тара, срећан раскид". Тиме је потврдила да је дефинитивно дошло до пуцања њихове везе.

Ша и Тара су након ријалитија изјављивали да ће изнајмљивати стан како би живели заједно јер бивша задругарка није желела да борави у стану у ком је живела његова бивша супруга, Ивана Алексић.

Прво јутро након раскида, репер је показао како ужива у свом стану на Фонтани. Он је објавио фотографију на којој се види да ужива у шољици кафе док са прозора посматра прелеп поглед.

- Добро јутро - написао је у опису фотографије.

Судећи према томе што се Ша поново налази у свом стану, можемо да претпоставимо да је напустио стан у ком је живео са Таром. Остаје нам да видимо да ли ће се овај ријалити пар поново помирити.

Подсећамо, репер се изнервирао када је видео Тарину објаву о раскиду, те је запретио да ће данас објавити фотографије које ће променити мишљење у народу о њиховој вези.

Поводом њиховог раскида се огласила и бивша задругарка, па потврдила сазнања на друштвеној мрежи Инстаграм, а онда и њихова прва комшиница, која је изнела до детаља цео инцидент из стана бившег љубавног пара.

-Причам реално, морам да станем на Тарину страну. То је хаос био. Они су се одселили одаткле, не живе више ту. Ша је отишао, вратио се на Нови Београд, Тара је отишла на Вождовац. Ствари су остале у стану, нико није дошао по њих – прича госпођа, па додаје:

Истина је да правио хаос, и то урнебесан. Хистерисао је за сваку ситницу, Тара није више могла да трпи његову љубомору. Дефинитивно су раскинули. У крају смо често могли да видимо његове нападе агресије, иживљавао се и нон-стоп драо... То је ненормално понашање, изнервира се, па крене да шутира ауто, гуму... Ужасно је било за гледати – каже прва комшиница.

Она се дотакла и препуцавања, које је уследило након раскида.

Свађали су, раскинули... А онда је Ша кренуо да намерно удара контру Тари. Почео је да износи гнусне лажи о њој, чак је и фанове у све уплео. Преко фанова шаље претње и увреде, свашта ми је стизало – открива госпођа.

Обнажену ЈК погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА