Најновије

ЗАШТО ЋУТИТЕЕЕE! Ибрахимовића је на Маракани вређао функционер из врха СНС са пропусницом бр. 1!

Иза Црвене звезде је један од најболнијих пораза у историји клуба, о чему је Директно.рс већ писао, али и клупско саопштење које у најмању руку изазива полемике у јавности и међу навијачима. Помињати медије и мешање политике у пораз од Шерифа, а не споменути да слика Александра Вучића и даље краси канцеларије на Маракани јесте лицемерно, а још је лицемерније што до дан данас не знамо ко је из ложе вређао Златана Ибрахимовића на националној основи, због чега су црвено-бели били лишени помоћи навијача старијих од 14 година.

Златан Ибрахимовић извређан на Маракани (фото: Јутјуб)

Није срамота не ући у Лигу шампиона, али јесте онако одиграти у Молдавији и изгубити од клуба за који је Звезда (или би бар требало да буде) појам. Оно што је интересантно јесте да управа клуба бранећи се од критика меша политику, иако је јасно, а и навијачи су то показали, да им смета слика председника државе у просторијама клуба.

Директора чува Вучић: Навијачи Звезде траже да Терзић склони страначке слике и да Мркела оде!

На све то, зар није политика, да још од 18. фебруара не знамо ко је на националној основи вређао Златана Ибрахимовића, светско фудбалско име и великог пријатеља Србије и српског народа?

Подсетимо да је на утакмици са Миланом, која је играна пред празним трибинама, било свега неколико десетина људи у ложи и да се тачно знало ко је био присутан на стадиону и од кога су дошле срамне увреде ("балијо" и пи**о").

Прошло је шест месеци, јавност још не зна, а Звезда очигледно неће да се зна, или не сме, ко је тај који је врађео Ибру, али се зна да је из врха Српске напредне странке и да је имао пропусницу број један на тој утакмици.

Уместо немуштих саопштења, Звезди би боље било да истражи ко им прља име клуба, ко је тај који је Ибрахимовића назвао "балијом" и "пи**ом", јер ће се то кад-тад сазнати. Скривање истине ником није добро донело…

Звезда се опростила од Лиге шампиона голом из офсајда, погледајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА