Најновије

Постоји оружје којим се руши Вучићева диктатура: Свако га има у Србији

Бојкот. Најмоћније оружје у рукама грађана. Александар Вучић већ сада плете паукову мрежу опстанка. Полако лепи једну по једну гладну зунзару која са друге стране мреже види укусно говно. У тој похлепи нису достојни нашег гласа. Црвено-црна-јуловска коалиција криминалаца и издајника рођена је и одрасла на изборним крађама. То им је у крви.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Пише: Давор Калајжић

Већ неко време политички лидери Србије ломе копља око учествовања на Вучићевим изборима. Док се они међусобно ценкају, обични гласачи су све више дезоријентисани. Познато је да ова власт нема легитимитет ни легалитет, јер је на прошле изборе изашло мање од половине српских бирача, а томе треба додати чињеницу да је огроман број присилно натеран да гласа за напредњаке, док су бирачки спискови у потпуности неажурни, што је само по себи довољно за потпуно нерегуларне изборе.

Политичка сцена Србије полако се чисти од лажних опозиционара. У демократији о изборним условима нема преговора. Они су јасно дефинисани законима. Сваки „договор“ о изборним условима је рушење закона на снази, а то значи да су учесници „договора“ заправо партнери у криминалном талу који треба да буде материјализован по изборима. „Договор“ о изборним условима може се једино односити на иницијативу да се промене изборни закони, па да се онда избори одрже у складу са новим законским одредбама. Све остало је удруживање ради вршења кривичних дела, јер тзв. „минимум изборних услова“ није законска, већ криминална категорија која подразумева консензус једне интересне групације о „прихватљивом“ степену кршења изборних закона зарад постизборне поделе плена.

Савестан грађанин и бирач мора добро да размисли да ли жели да учествује у овом процесу легализације лоповског дила и потоње пљачке, јер пљачкаће баш њега – бирача. Да ли желите лоповима да дате глас да вас некажњено пљачкају?

Нови светски поредак, који установљавају баш они, пљачкаши наше имовине и живота, установљава лажни постулат, да се само путем избора може сменити лоша власт, а да је бојкот најгоре решење. Циљ ове наизглед реалне поставке је да разумног човека навуку на гласачко место где је већ све спремно за изборну превару која се одвија вама на очи, али у потпуном слепилу. Запамтите, шибицари увек пакују куглице, а ако не верујете идите у касино и надајте се. Проћи ћете исто као на Вучићевим изборима.Невероватно је да „опозициони“ кленови нису ништа научили из примера претходно упецаних кленова.

Власти је кристално јасно да после пада следе суђења. Иако су полиција и правосуђе тренутно нафиловани неадекватним кадром који би требало да ову власт заштити од лустрације, за очекивати је да ће у одређеном тренутку повећи број свих лоповских фела завршити на робији, уз обавезно одузимање покраденог. Средства треба преусмерити у нове затворске капацитете, а не у нове стадионе.

Претходни бојкот жестоко је уздрмао легитимитет ове власти. Ударац је био толико снажан и неочекиван да је сам Вучић, наравно као и увек – противзаконито, одмах одредио да се имају одржати нови превремени избори. Овај пример ући ће у анале изучавања кривичног дела самовлашћа.

Једино још снажнији бојкот може растурити нову изборну крађу која се већ озбиљно припрема. Тихо се у бирачке спискове уписују хиљаде оних којима ту није место. Овој власти нема друге до да краде на изборима. Све остало их води на робију. То је питање опстанка за који ће се борити свим средствима. Зато
будите сигурни да ће било какви следећи избори бити поново покрадени. Ставите прст на чело!

Бојкот је тиха вода која брег рони, а већ се одроњавају, изнутра. Помозимо им да се распадну.

„Вучићев мафијашки систем почео да се распада, ускоро снимци Беливука с Данилом“!? Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА