Најновије

ЂАНИ НИЈЕ НАЈГОРИ! ЈЕДНА СЕ СКИДАЛА, ДРУГА ВИСИЛА С ДРВЕТА: Ево шта све раде естрадне звезде за бакшиш (ФОТО/ ВИДЕО)

Фолкер Радиша Трајковић Ђани ових дана нашао се у центру скандала након што је на Интернету освануо снимак на ком је пио алкохол из ципеле домаћина једног приватног славља.

Теа Таировић (Фото: Јутјуб)

Он је за тај потез добио огроман бакшиш, али он није једини певач који је зарада новца радио поприлично несвакидашње ствари на весељима како би удовољили гостима и домаћинима.

Певачица Теа Таировић била је у центру медијске пажње након што је на друштвене мреже објављен снимак на ком се види да за један рефрен узме 5.000 евра. Међутим, нешто касније певачици је испливао интимни снимак у јавност, па јој је, како су преносили домаћи медији, због тога цена дупло скочила.

Певачицу Душицу Грабовић су на наступу у Цириху пре две године готово свукли док је певала.

Сем мушкараца које су је китили новцем, чак и скоро свукли хаљину, девојке су је опседале, а једна је отишла толико далеко да је завукла руку испод њене хаљине.

Грабовићева се похвалила на Инстаграму својим наступом уз коментар: "Ко каже да ме жене не воле!"

Певачица Снежана Јовановић Шикица, најпознатија је по хиту "Ала би се шикицала" зарад бакшиша је једном приликом открила да је певала и на дрвету и на камиону, а од песме по којој је добила надимак је саградила чак три куће.

Сви се добро сећају и тренутка када је певачица Ћана камионом пристигла на свадбу и изненадила младенце. Прве стихове Ћана је отпевала управо из камиона, а нема сумње да је згрнула позамашну своту новца.

Пре неколико година на Јутјубу се појавио видео снимак са једне прославе у Немачкој, на којој је певач Љуба Аличић узео бакшиш од 25.000 еура, за само неколико минута. А певач је то и сам потврдио у једној емисији.

“Гостовао сам у Берлину на једној свадби и човек је правио рођендан свом сину. Позвао је мене, Дарка Лазића, и још неке певаче… Александру Пријовић, Шерифа Коњевића, не сећам се баш тачно. И каже мени: ‘Отпевај ми песму ‘Њен опроштај”, и ја како сам почео да певам, он је кренуо да даје новчанице од 500 еура. И стварно нисам могао да све ставим у руке, па сам стављао у џепове. То се све поделило на нас све, нисам ја само узео”, испричао је Љуба тада.

Шериф Коњевић такође је проглашен за једног од естрадног краља бакшиша. Наиме, како се причало, он је на једној свадби зарадио 30.000 еура. У прилог томе иде и видео на којем се види како је певач окићен еврима. Гости су му новчанице стављали око главе и око појаса, па је тако Коњевић био претрпан новчаницама, да ни сам није знао колико пара има око себе.

Певачица Александра Младеновић је прошле године наступала на једној рођеданској забави, где је према писању медија, узела бакшиш од 5.000 еура.

Како Мина Врбашки изгледа без фотошопа погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА