Најновије

ТАМО КРИВОКАПИЋ НИЈЕ ДОБРОДОШАО: Јуначко племе дало премијеру ултиматум

Омладина Куча се огласила поводом спекулација о доласку премијера Здравка Кривокапића у Куче.

Кривокапић у Кучима 2020. године (Фото: Јутјуб)

Њихово саопштење прреносимо интегрално.

„Премијер Здравко Кривокапић, као премијер и политичар није добродошао у Куче јер није потписао Темељни уговор, није средио бирачки списак, нити је обезбедио да се одржи попис, а то су три кључне тачке које је обећао прошле године у ово исто време када је долазио у Куче да тражи наше гласове.

Када смо добили информацију да Кривокапић намерава да посети Куче у исто вријеме као и прошле године (а за осам месеци власти се није удостојио да дође) преко посредника смо му поручили да у Куче више није добродошао. Као верник и као грађанин може да иде где год хоће, али као политичар који је изневерио Куче, у наше племе није добродошао.

Нас политика не занима, устали смо сви до једног да бранимо светиње и сачувамо образ племена и да не обрукамо претке. И опет ћемо ако треба. Од првог дана одбране светиња били смо трн у оку бившем режиму. А цену слободе смо платили прогањањем и хапшењима.

Нећемо дозволити да наше племе нико злоупотребљава у политичке и партијске сврхе, а евентуална посета премијера Кривокапића, од које се ограђујемо, управо све то има за циљ.

Парама нас није могао купити нико кроз историју, па нећемо дозволити ни да нас неко покушава купити кравама, воловима, садницама воћа и поврћа и џаковима шалитре, како неки најављују, а све то од наших пара.

Још једном, овом приликом поручујемо, јавно, премијеру Кривокапићу да није добродошао у Куче као политичар и као премијер док год не потпише Темељни уговор са Српском православном црквом. Приватне посете нас не занимају и то нема везе са нама.

Спремни да сви до једног ставимо потпис на ово саопштење ако буде требало“, закључили су из Омладине Куча која је организовала литије и бранила светиње.

Шта је Андрија Мандић рекао о устоличењу митрополита, прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА