Најновије

ВАКЦИНИСАО СЕ И МИЛО: Поред отпорности на кривичну одговорност, председник Црне Горе је сада заштићен и од короне!

Председник Црне Горе Мило Ђукановић вакцинисао се данас против коронавируса, објављено је на његовом званичном Твитер налогу. Вакцину је примила и Ђукановићева супруга Лидија.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

- Једино се вакцинацијом и поштовањем мера #DistancaRukeMaska можемо најбезболније носити са пандемијом коронавируса. Следећи препоруке лекара, супруга и ја смо се вакцинисали у Подгорици против ковида-19 - написао је Ђукановић на Твитеру.

Он каже да су решења против корона вируса која су доступна врло јасна, а "на свима је да их искористимо на најбољи могући начин".

Вакцине су, рекао је Ђукановић, најбољи изум модерне медицине.

- У значајној мери су учинковите у заштити људи, смањују и готово елиминишу ризик од тешких форми инфекције и њених компликација, укључујући и скоро потпуну елиминацију ризика смртног исхода након инфекције код оних који су вакцинисани, што најбоље потврђује њихов проценат међу новооболелима.

Он се још једном захвалио свим здравственим радницима, посебно онима који су скоро две године у првом реду борбе с короном, као и здравственим радницима који носе процес вакцинације.

- И да још једном поделим своја саосећања са свима који су изгубили своје најмилије од ковида-19 - написао је Ђукановић.

Американци се огласили о повлачењу са Косова! Више о томе ОВДЕ.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА