Најновије

БЕОГРАД СПРЕМА ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА ПРИШТИНУ? Шешељ изнео идеју који ће сатерати Албанце у ћошак! (ВИДЕО)

Председник СРС Војислав Шешељ рекао је за Пинк да Србија мора одлучно да реагује на првостепену пресуду Ивану Тодосијевићу због изјаве поводом 20. годишњице НАТО бомбардовања на церемонији у Звечану.

Војислав Шешељ. (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, Тодосијевић је првостепено осуђен због изјаве поводом 20. годишњице НАТО бомбардовања на церемонији у Звечану.

- Повод за агресију на нашу земљу била је такозвана хуманитарна катастрофа на простору Косова и Метохије, измишљени Рачак, а управо су ти шиптарски терористи који су све то измислили, чинили највећа злодела на Косову и Метохији, за која нико до дан данас није одговарао. Чинили су злочине пре НАТО агресије, убијали добре српске домаћине на свом радном месту. Свој крвави пир наставили су и током агресије, а након тога и доласком такозване мировне мисије на Косово и Метохију - изјава је Тодосијевића због које је почетком априла против њега покренута и истрага.
Шешељ је указао на то да Србија мора пажљиво и дипломатски да одговори на овакве провокације Приштине попут ове.

- Не би било паметно сада рећи да нећемо да идемо на преговоре док се то не реши, јер ће онда из Приштине рећи да Србија минира преговоре. Ипак за који дан је најављен наставак преговора, али они не треба да буду на највишем нивоу, не треба да иде председник републике. Може да оде неки министар или неки држави функционер нижег ранга и да каже да ми немамо о чему новом да причамо док се не ослободи Тодосијевић и док му се не обезбеди фер и поштено суђење пред судским већем које ће чинити двојица Срба и један Албанац како је дефинисано Бриселским споразумом - рекао је Војислав Шешељ.

Председник СРС је навео да је то био и услов да се српски судови уведу у привремене приштинске институције.

Гувернер Тексаса забранио обавезну вакцинацију против короне! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА