Најновије

Вулин и Додик запевали "Неће гара да прими вакцину" (ВИДЕО)

"Неће Гара да прими вакцину, не признаје светску медицину" – орило се данас под шатором на Мањачи, у интерпретацији Милорада Додика, члана Председништва БиХ и Александра Вулина, министра унутрашњих послова Србије.

Додик (Фото: Јутјуб)

Они су присуствовали "Кочићевом збору" у Стричићима, традиционалној културној манифестацији која се одржава у част знаменитог српског писца Петра Кочића.

И уместо културно-уметничког програма у знак сећања на човека који нас је задужио својом писаном речју и политичким деловањем, који би требало да буде у првом плану, све се претворило у "параду пијанства и кича", јер је сва пажња била усмерена на Додика и Вулина.

Како протокол Драшка Станивуковића, који је као градоначелник Бањалуке био један од организатора свечаности, није дозволио Додику да се обрати, он је по сваку цену желео да скрене пажњу на себе, а у томе му је асистирао Вулин.

Заједно са Гоци бендом и певачицом Марицом Дивљак, који су се нашли на таквој манифестацији, Додик и Вулин су били главне звезде збора, тако да су сви остали и заборавили на Кочића и његово дело.

"Неће Гара да прими вакцину, не признаје светску медицину", орило се под шатором, где је Додик гостовао, а у пратњи Вулина.

Певале су се и патриотске песме у емотивном патосу, уз хектолитре алкохола, док се Кочић, верујемо, у гробу превртао на који начин му одају почаст људи којима су уста пуна националне части, а праве пословне дилове са Ердоганом, Вучићевим братом који наоружава Војску Косова, и прекидају бојкот институција како би га дочекали, сликају се са осуђиваним криминалцима и владају управо на начин против којег се Кочић и борио.

Ко их не зна, скупо би их платио.

Мило жели да падне крв на Цетињу! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА