Најновије

УЗЛЕТЕЛИ СА НОСАЧА АВИОНА И УДАРИЛИ НА КНИН! Лазански је отворено говорио о америчкој тајној мисији током "Олује"

Преминули амбасадор Републике Србије у Русији Мирослав Лазански 2019. године је гостујући у емисији Ново јутро на ТВ Пинк рекао да су Албанци са Косова и Метохије већином учествовали у хрватским паравојним и војним формацијама током рата у Југославији.

Миролав Лазански. (Фото: Јутјуб)

- Хрвати су вратили Албанцима ту врсту услуге тако што су слали своје официре као инструкторе ОВК на Косову. Постоје индиције да је и Крстичевић био један од инструктора - причао је Лазански.

Улога Американаца у Олуји је била кључна. Два Ф-14 су полетела то јутро са носача авиона и бомбардовала репетитор Ћићевац изнад Книна и пресекли све радио везе крајишким Србима, објаснио је он.

- Амерички пензионисани генерали су ангажовани и они су имали легитимно право да учествују у Олуји, али је Хрватска купујући њих, купила и њихове везе. Туђман је био окружен трустовима мозгова из дијаспоре и Хрватске, а Крајина није имала такву политичку елиту. Такође, однос са Палама и Београдом није био добар. Тада сам још писао после "Бљеска" да пешчани сат цури и да је питање времена када ће напасти Крајину - говорио је Лазански.

Подсећамо, амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански изненада је преминуо у својој 71. години.

Хрват са Хитлеровим брковима одржао скандалозан говор! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА