Најновије

ТОПЛЕС! ВРЕЛА ТЕОДОРА ЗАПАЛИЛА ИНСТАГРАМ! Села на стени у притисла груди рукама: "Дивља и слободна" (ФОТО)

Певачица Теодора Џехверовић позирала је у топлесу и своје голишаве фотографије објавила на Инстаграму. У касним вечерњим сатима млада певачица је распалила машту супротном полу, те је за свега неколико сати добила око 100.000 лајкова и безброј коментара.

Теодора Џехверовић. (Фото: Инстаграм)

У плавом купаћем костиму Теодора је позирала на стени, док је рукама прекривала груди. Она се сликала и са својим дечком Нином Челебићем и показала како уживају у летњим чаролијама.

- Дивља и слободна - стоји у опису њене фотографије.

Иначе, Теодора која се после дуже паузе вратила се наступима, недавно је говорила и о негативним коментарима са којима се суочава.

- На мојим наступима је углавном млађа публика, они су искренији. Старији воде рачуна, изађу као чисто ради реда... Мени кажу: 'Јао, шта ти као певаш ту деци од 15 година!', ја кажем: 'Шта је проблем, кад сте ви излазили, нисте са 30, 35 година'... на младима свет остаје, са 15 година се излази. Лепо је бити идол младима - поручила је Теодора тада и додала да јој ипак није свеједно када прочита негативне коментаре.

- Не правим од себе жртву, ја сам сигурна да сваки певач пролази кроз то. Али невероватно је да често наилазим на негативне групе и коментаре, не знам зашто после толико година, када сам доказала да сам нормална особа, да нема скандала и да сам своју каријеру градила наступима. Дела говоре уместо мене. Није свеједно да те неко омаловажава, пљује и коментарише у негативном смислу - искрена је била певачица.

Весна Змијанац показала голе груди! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА