Најновије

ХЛАДАН ТУШ! Додик одговорио Изетбеговићу!

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да би Бакир Изетбеговић требало да разговара и са Србима и Хрватима, "а не са странцима да би се решило ово немогуће стање у БиХ, а не да умишља ствари и даје себи на значају, јер га ових дана нисам ни поменуо"

Милорад Додик. (Фото: Јутјуб)

На питање Срне да прокоментарише Изетбеговићеву изјаву да, како каже, не жели неформалне састанке са Додиком јер је увредио Бошњаке, Додик је упитао о чему Бакир Изетбеговић прича и ко је њега уопште поменуо формално и неформално?

"Нека престане да умишља и нека остави Републику Српску на миру. Пошто су му пуна уста приче о мултиетичној БиХ, нека онда покаже на делу и одговори - колико је Федерација БиХ мултиетична, где су Срби у том ентитету, где су њихова права, имају ли они уопште права по његовом схватању мултиетичности. То што каже да сам ја увредио Бошњаке јер сам рекао да су поданици, управо је сам показао колики је поданик и колико чека милост странаца. И да га подсетим да је исти он, Бакир Изетбеговић, назвао Србе 'лошим народом'", нагласио је Додик.

Британски "тајфуни" пресрели руске авионе изнад Северног мора! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Глас Српске

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА