Најновије

РУСИ ДАЈУ ПОСЛЕДЊЕ ИНСТРУКЦИЈЕ СИРИЈСКИМ БОРЦИМА ПРЕ КОНАЧНОГ ЈУРИША: Спремају их за борбу прса у прса са џихадистима! (ВИДЕО)

Руски војни саветници обучавали су припаднике војске Сиријске арапске војске (САА) у близини линија фронта у северозападном сиријском региону  Идлиб, где је активно неколико терористичких група.

Руска војска. (Фото: mil.ru)

Руска ТВ 5 емитовала је 6. августа извештај који је документовао курс обуке који је недавно одржан у Хами, неколико километара удаљеном од положаја терориста. Током курса, руски саветници обучили су припаднике САА за блиску борбу и употребу ракетног бацача РПО-А Схмел.

Саветници су за ТВ 5 рекли да је курс обуке одржан у близини линија фронта како би се подигао морал припадницима сиријске војске, као и да се сигнализира велика спремност терористима из Великог Идлиба који можда планирају да изведу нападе.

Руски саветници радили су непрекидно на развоју вештина сиријских војника и официра, као и на побољшању координације са САА.

У последњих неколико месеци руске снаге су одржале неколико вежби са САА у различитим деловима Сирије. Заједнички полигон за обуку такође је успостављен на плажи Шукифат у Латакији.

Откривено за чиме у Кијеву највише жале када је наоружање у питању! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА