Најновије

ЗАШТО ПУТИН ЧЕСТО БОРАВИ НА РАТНИМ БРОДОВИМА? Детаљи које је Лазански отркио пред смрт

Недавно преминули Мирослав Лазански се пре неколико година посебно осврно на један детаљ који је се тиче убиства премијера Ђинђића, а за који каже да му је потпуно невероватан ако се узме у обзир да је Звездан Јовановић био професионални припадник специјалне јединице.

Мирослав Лазански. (Фото: ria.ru)

Мирослав Лазански је у једној ТВ емисији говорећи о убиству премијера Зорана Ђинђића рекао да се ради о једној великој загонетки.

- Искрено да вам кажем, не може се физички уклонити ни председник владе Екваторијалне Гвинеје или Тогоа без помоћи неке врло моћне стране обавештајне службе. Наши политичари свесно беже од разоткривања свих детаља и скривених тајни убиства Зорана Ђинђића - рекао је пре неколико година Лазански и додао:

- Није ми јасно - очевици, телохранитељи премијера, тврде да је био трећи метак, а службена истрага то демантује. И зашто нису радиле камере? Откуд ТВ камера баш ту да сними ауто који излази из дворишта владе?

Оно што га је посебно, како је говорио, изненадило, био је један детаљ у вези са Звезданом Јовановићем.

- Детаљ који је мени невероватан је да професионалац какав је Звездан Јовановић дозволи себи да остави опушак у пепељари у просторији из које је пуцао?! Па то нема ни у филмовима - рекао је Лазански.

Лазански у једном другом гостовању говорећи на тему руског председника Владимира Путина, открио пар детаља из његовог живота.

- Отац Владимира Путина је био подморничар, а деда му је био морнар. Зато Путин често борави на ратним бродовима, посебно на нуклеарним подморницама. Владимир Путин је био специјалиста за међународно право. Путин није био обавештајац, као што то овде многи мисле. Он је био контраобавештајац - открио је Лазански.

Напоменуо је како је Путин као човек КГБ био у Дрездену где је водио контраобавештајну групу и старао се о безбедности руских снага.

- Носио је, мислим, униформу пуковника авијације. Кажу да је у ноћи преврата у Источној Немачкој лично заштитио зграду КГБ.

- Он у таквим стварима не размишља превише емотивно - напоменуо је Лазански.

Подсетимо, један од најпознатијих новинара на овим просторима, Мирослав Лазански преминуо у својој 71. години. Лазански је преминуо у свом дому у Београду од последица срчаног удара. Сахрањен је у Алеји заслужних грађана у Београду.

Шиптари одбили вашингтонски споразум! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА