Најновије

ВЕДРАНА РУДАН ШОКИРАЛА РЕГИОН: Слободан Милошевић је био херој!

Одувек су ми се гадиле прославе којекаквих “победа”. Поворке у мени изазивају снажан нагон на повраћање.

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Пише: Ведрана Рудан

Ко нормалан може да тапше и маше заставицама голобрадим убицама у тенковима, авионима, камионима и осталим с*ањима која сеју смрт?

Додуше, у људској природи је да убија па је и еуфорија која прати организовање ступања топовског меса у униформама некако нормална.

Ја нисам нормална, зато о ратовима мислим све најгоре. Фрка око “Олује” посебно ми грчи желудац. Зашто је ‘Олуја’ хрватска Битка свих битака? Прича је, о томе сам већ сто пута писала, крајње једноставна. Амери су заповедили Милошевићу, са свим се наравно сложио Милошевићев пајдаш Туђман, да Србе из “Крајине” довуче у своју јазбину.

“Јазбина”? Убиће ме прејака реч. Утврђени су коридори којима је требало да Срби оду из Хрватске. Свака породица је знала у колико сати мора да напусти свој дом и којим путем ће се упутити Тамо Далеко.

Макнућу се од четника и Амера. Моја прастара теза је да су Хрватима и Хрватицама Хрвати највећи непријатељи. Хрвати банкари, Хрвати политичари, Хрвати гувернери, Хрвати тајкуни, Хрвати власници медија, Хрвати градоначеници, Хрвати министри… Хрвати, Хрвати, Хрвати. А то не види нико од вас који ће овај текст читати окупан пеном. Како вам, стварно нисте нормални, није јасно да су банке побиле хиљаду пута више Хрвата и Хрватица него четници? Па ипак, нико их не слави. Где су споменици? Где су венци? Где су говорници? Где су поворке ожалошћене родбине? Кад ћемо видети хрватске костуре како Загребом марширају? Стотине хиљада побијених?! Еј, Хрватиииииииии! Еј, Хрватицееееееееееееее!

Покварени политичари даве се у покраденој лови. Корумпиране судије у спрези са у злату плаћеним адвокатима доносе ослобађајуће пресуде за наше највеће гангстере, зовемо их “угледни грађани”, у загребачким тренди ресторанима. Корупција у Хрватској удавила је нашу земљу. Медији, лекари, професори, градоначелници, министри, челници опозиције, сваки је*ени чиновничић у овој, како би рекао наш шеф опозиције Црни Марко, “долини суза” има своју цену. Или је можеш платити или те нема. Остајеш без посла, здравља, школовања, и што је најстрашније, наде да ће икад бити боље.

Па ипак, људима који овде живе не пада на крај памети организовати Олују. Једноставније им је да напусте Карамаркову долину и кренути по ко зна који пут трбухом за крухом. Кукавице смо. Не можемо да се суочимо са својим изгубљеним биткама и зато никад нећемо добити рат.”

За Хрватску “војску”, да војску, ту није било много посла. Ништа она није “ослободила”. Милошевић у овој олујној причи није био злочинац него херој. Да се он није понео херојски данас не би међусобно ратовали Пургери и Товари. Чујем вас. Милошевић херој? Курво четничка. Милошевић херој? Дабогда ти мајку је*ао у четничку гузицу. Ништа од тога, моја мама је покојна. А ни мртви Милошевић није неки је*ач.

Боже, како мене чуди хрватско над*кавање на погрешне теме. Јесмо ли све Србе, је*еш оних пет, очистили из Хрватске? Јесмо. Али то нисмо, кад ће нам то доћи из гузице у главу, то нисмо ми учинили. Амери су нас “ослободили” да би могли да нам продају стару краму која ће у августу ићи у поворкама у Загребу и Книну а наша ће их НАТО лутка поздрављати.

Љути сте на мене. Боље да су нас у робове претворили Амери него четници. У то не желим да се мешам, свако има право на свој избор окупатора. Ја бих била најсрећнија кад нам никад више не би била тема ни четници ни ови који нам обучавају момке за Афганистан и који свој велики брод у луци покрај мог града чисте од азбеста. Питање свих питања гласи, шта је боље, кад вас закоље четник или кад вас пошаље у смрт или убије раком Амер?

Кризни штаб ће ово прво забранити ако дођемо до критичне бројке. Откривено које су могуће нове мере. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: rudan.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА