Најновије

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Ковид пропуснице аусвајси 21. века, то је предлог Вучићевог друга Блера!

Два су кључна проблема са којима се Србија суочава у борби против нове заразне болести. Први су контрадикторне мере Кризног штаба које се најчешће не поштују од самих оних који су их прописали, а друго је потпуно одсуство поверења у доносиоце одлука у Кризном штабу који предводе др Предраг Кон и др Златибор Лончар.

Бошко Обрадовић. (Фото: Јутјуб)

Није реално да борбу против пандемије воде људи који су повезани са криминалом: др Лончар са Земунским кланом, а др Кон са корупцијом у вези са набавком вакцина 2010. године. То је суштински разлог зашто Кризном штабу више не верује ни струка ни јавност и зашто влада толика информациона конфузија у нашем друштву. Кон и Лончар нису ауторитети да одговоре на сва она питања која се – без обзира колико лаичка или не – непрестано појављују у јавности без одговора:

1. Колико вакцинисаних особа је умрло од почетка вакцинације и шта је био узрок њихове смрти?
2. Како вакцинисани могу да добију и преносе заразу?
3. Која је поента ковид пропусница ако и вакцинисани преносе заразу?
4. Да ли се увођењем ковид пропусница и у перспективи ковид пасоша крши Устав Србије, ограничавају људска права и слободе и прави дискриминација грађана?
5. Да ли је тачно да је идеју ковид пропусница и пасоша лансирао Вучићев саветник и ратни злочинац Тони Блер преко свог Института?
6. Да ли припадници напредњачке политичке, медијске и естрадне елите добијају посебне лекове против ковида који су недоступни обичним грађанима Србије?

Грађани имају право да питају, а Кризни штаб обавезу да одговори и објасни о чему се ради. Али, то објашњење свакако не могу нити смеју давати Вучић, Брнабић, Кон, Кисић или Лончар, јер су они апсолутно некомпетентни и компромитовани. То су исти они који су дозволили слободан улаз у нашу земљу из свих држава света без икакве контроле, који су дозволили организацију масовних предизборних скупова, концерата и спортских догађаја у затвореном, а сада би да уводе ковид пропуснице и дискриминишу грађане. Масовни протести против ковид диктатуре, који се одржавају широм света и означавају борбу против злоупотребе пандемије у циљу укидања људских права и слобода, постаће реалност и у Србији ако неко буде решио да први пут после немачке окупације уводи аусвајсе у 21. веку.  

Ово је једина тема о којој се неће разговарати на састанку Путина и Зеленског! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА