Најновије

ОВАКО ДР БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ "СКИДА" ТЕМПЕРАТУРУ: Увијем се у ћебе и треснем 2 виљамовке, ево и због чега

Као и увек савети доктора Бранимира Несторовића су неприкосновени и врло тражени, због чега се и много људи поставља питања, шта да раде да буду здрави у време кад хара корона и други вируси, а лечење других болести се помера.

Бранимир Несторовић. (Фото: Јутјуб)

Доктор Несторовић се опет осврнуо на мејнстрим модел "америчке медицине" која је по њему непотребно скупа и занемарује превентивну.

"Направљен је систем у коме нико не прича више о превентивни, мене то највише нервира. Уопште не причаш људима шта да раде да буду здравији", рекао је доктор.

Додао је да је цео систем направљен тако да само "згрће лову", а не да излечи људе.

Доктор Несторовић је опет нагласио колико је по њему битно уношење јода у организам и да многи људи имају тај дефицит, посебно се осврнуо на људе које имају проблем са штитном жлездом. Напоменуо је да су најдуговечнији људи они који живе близу мора, на пример Јапанци. Уносе пуно јода и соли што од мора што од конзумирања морске рибе.

Доктор Несторовић је и објашњавао како се најбоље решити температуре.

"Стара медицина је управо стимулисала температуру, а не обарала као ми што радимо лековима. Оно што управо ја радим кад имам температуру, увијем се у ћебе, треснем 2 виљамовке и презнојим се. И кад се презнојиш сутра је немаш, јер температура убија те вирусе и бактерије", рекао је доктор.

Русија је спремна да нападне турске трупе у Сирији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА