Најновије

"МЕЊАМ ГОМИЛЕ ПЕЛЕНА": Британски премијер напокон признао... (ВИДЕО)

Британски премијер Борис Џонсон, који се припрема да дочека своје друго дете са супругом Кери, изгледа да је по први пут потврдио да већ има шесторо деце.

Борис Џонсон. (Фото: Јутјуб)

Џонсон је у разговору за NBC током пута у Америку упитан како је то бити отац и водити земљу, пренео је “Скај њуз”.

- Фантастично је. То је много посла. То је много посла, толико ћу вам рећи, али волим то, апсолутно то волим и желим да знате да мењам гомиле пелена – рекао је Џонсон.

На питање да ли тренутно има шесторо деце, након што му се први син са Кери, Вилфред, родио у априлу 2020, Џонсон је одговорио:

-Да.

Џонсон је тиме коначно ставио тачку на мистерију у вези броја његове деце, пише “Скај њуз”. Он има четворо деце са бившом супругом Марином Вилер, али је добио дете и 2009. у вези са Хелен Мекинтајер.

Британски премијер је у априлу прошле године добио сина са тада вереницом Кери Симондс. Он је постао први британски премијер после 250 година који се венчао током мандата и то му је трећи брак по реду. Али, увек се устезао да каже колико тачно има деце.

Иако су га новинари у неколико наврата питали колико има деце, Џонсон никад није хтео да каже. Наиме, познато је да је у другом браку са Марином Вилер, од које се развео прошле године, добио четворо деце - Лару Летицију, Мила Артура, Касију Пичс и Теодора Апола.

Џонсон је 2009. године добио ванбрачно дете са Хелен Мекинтајер. Уследиле су године правне борбе да се та информација сакрије од очију јавности. Међутим, Апелациони суд је 2013. закључио да јавност има право да буде обавештена о томе, јер је Џонсон јавна личност.

Џонсон се први пут венчао 1987. Прва супруга му је била Алегра Мостин-Овен, коју је упознао током струдија. Овај брак је потрајао све до 1993, када су се развели јер је Борис варао супругу са Марином Вилер, познаницом из детињства.

Седам година након што је ушао у други брак са Милеровом, од које се развео прошле године, Џонсон је започео аферу са Петронелом Вајат, ћерком познатог британског новинара Вудроа Вајата. Потом је 2006. започео везу са новинарком Аном Фазакерли.

Иако је још био у другом браку, Џонсон започиње и трећу ванбрачну аферу, овог пута са Макинтајеровом, која остаје трудна 2009. Из те везе добио је ћерку Стефани. Таблоиди за то сазнају наредне године и тада почиње лицитација колико деце заправо актуелни премијер, а тадашњи градоначелник Лондона има.

Џонсон најпре није желео да призна девојчицу, а да прича буде контроверзнија, старатељство над њом је потом преузео партнер њене мајке, Вилијам Кеш. О томе како је реаговао када је сазнао ко је отац детета његове девојке до тога како је Стефани прихватио као своју ћерку, детаљно је описао у својој књизи.

Британски премијер и његова супруга Кери објавили су крајем јула да очекују другу бебу.

Путин послао никад оштрију поруку Европском суду за људска права! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА