Најновије

ПОВИШЕНА БОРБЕНА ГОТОВОСТ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ: Гарнизони у Рашкој и Новом Пазару спремни

Јединице Војске Србије су у повишеној борбеној готовости у гарнизонима Рашка и Нови Пазар, јер на тај начин држава жели да пошаље јасну поруку да се више неће догодити погром српског народа, рекао је министар одбране Небојша Стефановић током посете гарнизонима у та два града.

Војска Србије (ФотоЅ: Министарство одбране Србије)

Министар одбране Небојша Стефановић обишао је припаднике Војске Србије у гарнизонима у Новом Пазару и Рашки, где је са начелником генералштаба генералом Миланом Мојсиловићем присуствовао презентацији спремности припадника војске да одговори на све постављене задатке и заштити све грађане Србије.

Поручио је да су јединице Војске Србије у повишеној борбеној готовости у гарнизонима Рашка и Нови Пазар, јер на тај начин држава жели да пошаље јасну поруку да се више неће догодити погром српског народа.

"Наша војска не провоцира, али је спремна да заштити народ уколико се догоди било шта што угрожава његов живот. Важно ми је да видим да су ови људи расположени и спремни. Опрема и техника коју смо набављали је у правим рукама професионалаца", истиче министар, пренео је РТС.

Како је немачки посланик натрљао нос Бундестагу због '’Жуте куће'’, погледајте ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА