Најновије

Зашто се Вучић јуче састао са западним амбасадорима а данас одбио Русију и Кину?

Александар Вучић јуче се, 27. септембра, у својој резиденцији састао са амбасадорима Сједињених Држава и других земаља Западне Европе, како би од њих добио нова упутства у вези са издајом српског народа на Косову и Метохији.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Данас, 28. септембра, Александар Вучић одбио је да се састане са традиционално братским амбасадорима Русије и Кине. Састанак су тражили амбасадори Русије и Кине, па је ово јасан шамар државама које највише подржавају Србију када је реч о Косову и Метохији.

Чак и да се накнадно сретне са представницима Москве и Пекинга, јасно је да Вучић креће у реализацију спољне политике која ће водити удаљавању Србије од савезника са истока, а што ће имати катастрофалне последице, не само када је реч о Космету.

Да би задржао свој мафијашко-издајнички картел на власти, Вучић је обећао све: и Рио Тинто, и „решење“ косовског проблема, и да пусти Републику Српску низ воду, и да се дистанцира од Русије и да на крају Србију (и зваинчно) уведе у НАТО.

На нове притиске Запада поводом производње и шверца наркотика и оружја у режији владајућег режима у Србији, Вучић је одговорио новим, додатним обећањима и новом издајом, па тако никога и не треба да зачуди позитиван извештај бриселских представника о изборним условима у Србији.

Вучић припрема још једну изборну фарсу и превару, за коју ће му, како сада ствари стоје, светска дубока држава поново пружити легитимитет, али ће од њега тражити експресне противуслуге, које неће моћи више да одлаже. Све ово једино може да спречи уснили народ Србије.

КФОР преузима административне прелазе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА