Најновије

ЦРНА ГОРА У НЕВЕРИЦИ, ПУКЛА БРУКА: Кривокапићева влада тајно прислушкује српске лидере, огласио се Кнежевић

Један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић позвао је лидера СДП-а Рашка Коњевића да сва сазнања о томе да се он и Андрија Мандић налазе на мерама тајног надзора због екстремизма подели на Одбору за безбедност, али и надлежним органима.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

“Лично немам дилему да се Андрија Мандић и ја налазимо на МТН још од 2015. године, али сам очекивао да ће те мере бити укинуте након што је изабрана Влада Здравка Кривокапића, а да ће на мере бити стављени Мило Ђукановић, Веско Вељовић, Зоран Лазовић и многи други за које постоји оправдана сумња. Овако испада да нас прислушкује Влада коју смо предложили и изгласали, вероватно из разлога да се превише не опустимо и искључиво за наше добро”, рекао је Кнежевић у изјави за БОРБУ.

Ова ситуација, колико год апсурдно изгледала, је једна од најбаналнијих ствари које су се дешавале у Црној Гори минулих година.

“Према закону, нас могу прислушкивати АНБ, Управа полиције и ВОА, али на јасно дефинисани рок, и да након што престану мере, морају нас обавестити. Јасно је да наше прислушкивање представља брутално кршење Уставом загарантованих права и слобода, и зато с нестрпљењем чекам затворену седницу Одбора за безбједност и одбрану како бих добио информације од Рашка Коњевића ко и даље прислушкује Андрију Мандића и мене”, поручио је Кнежевић.

Москва шаље моћне ПВО системе у Србију, испаљује 5.000 метака у минуту, може покосити планине. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА