Најновије

ВУЧИЋ ЂУКАНОВИЋУ: ’Ајд сад да одговорим и Милу! Ни ти, ни било ко други нећете успети да покорите Србију док сам жив

Немамо нити смо икада имали аспирације ни намере да неког покоравамо већ желимо најбоље и најближе односе са Црном Гором и све ћемо урадили да тако буде урпкос свим понижењима кроз која смо пролазили - рекао је председник Србије Александар Вучић у јутрошњем ТВ гостовању уживо.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Да одговорим господину Ђукановићу: Ни ти ни било ко други нећете успети да покорите Србију и нећете је више покоравати као што сте чинили пртходних 30 година. Владали сте овом земљом на све могуће начине, преко криминала, полицијских функционера, политичких функционера, функционера у обавештајним структурама. Ми смо те људе који су радили против Србије највећим делом почистили и наставићемо по чишћење.

Ја вам кажем, нећете покорити Србију као што сте је покоравали. И увек су из Црне Горе долазили напади на Србију - и у време агресије НАТО на нашу земљу, Црна Гора је коришћена као политички полигон за напад на Србију, и сваки пут се то дешавало. И они су навикли да управљају Србијом, не само тржиштем наркотика и убијањима по Београду, навикли су да управљају Србијом.

Ја вам сад кажем - ми нећемо да управљамо Црном Гором, ми хоћемо братске односе са Црном Гором. Али вам гарантујем, док сам жив нећу вам дати да Србију покорите онако како сте је покоравали готово ш30 година! Док сам жив, а ви знате шта то значи и шта треба да предузмете!

Вучић примио Курца! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА