Најновије

АНТИФА ОРГАНИЗОВАЛА НЕРЕДЕ НА ЦЕТИЊУ: ДПС их увезао, а Сорош платио

Један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић тврди да су протести на Цетињу организовани по моделу Антифе и да их је платио милијардер и либерални активиста Џорџ Сорош.

Цетиње (Фото: Јутјуб)

- То је модел: гуме, молотовљеви коктели, аутономна радио веза, истурање жена, гас маске, сузавац, мараме преко лица, капуљаче и непознати организатори. Очигледно је да је ДПС преко својих веза у неокоминтерни и глобалистичким екстремним левичарским круговима, ангажовао инструкторе Антифе - рекао је Медојевић.

- Истрага би морала ићи у том правцу кад је и набавка сузаваца, димних шок бомби и специјалне опреме коју су користили демонстранти, а која није из редовног арсенала наше полиције и војске - додао је Медојевић, преноси подгорички Дан.

Познато је, истиче, да глобални банкарски фашисти издашно финансираји ову терористичку организацију. Медојевић каже да АНБ није професионално одрадио свој посао и испратио активности Антифе у Црној Гори.

- Ради се о веома опасној екстремистичкој левичарској организицији, специјализованој за уличне герилске акције, насиље и терором по градовима. Добро су обучени, опремљени специјализованом опремом и добро плаћени од Сороша и осталих глобалних банкара дубоке државе - навео је Медојевић.

Он је рекао да је АНБ морао да правовремено региструје долазак инструктора Антифе, њихове везе са ДПС-ом контакте на терену, кампове за обуку и да сазна њихове планове за протесте на Цетињу.

- Очигледно је да је завера дубоко захватила читав безбедносни сектор и да ДПС и даље има своје људе на важним позицијама који опструишу акције безбедносних служби и Владе и извршавају налоге Мила Ђукановића, Веселина Вељовића и осталих - каже Медојевић.

- Јасно је да се ДПС определио за екстремистичко деловање и да је за те потребе обучио и припремио мањи број људи. Видљиво је да се ДПС суочио са губитком подршке бирача и да је прешао на есктремизам и тероризам. ДПС сада жели да до својих политичких циљева дође насиљем, што га сврстава у нелегалне и белегитимне политичке организације које, у складу са Уставом и законима, треба забранити. Глобални левичарски тероризам је преко ДПС стигао и у Црну Гору - истакао је он.

Шта је митрополит Јоаникије рекао о догађајима на Цетињу, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА