Најновије

АБАЗОВИЋ ПРЕТИ КРИВОКАПИЋУ: Срушићу Владу ако се смене Секуловић и Брђанин!

Потпредседник Владе и лидер УРЕ Дритан Абазовић поручио је да ће срушити Владу ако се смене министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић и директор полиције Зоран Брђанин.

Дритан Абазовић (Фото: Влада ЦГ)

- Није немогуће да нећемо имати новог министра МУП-а али није немогуће и да ћемо имати новог премијера. Ја ћу након тога оборити Владу, престаћу да дајем подршку Влади уколико сматрам да чине нешто што је неправедно - рекао је Абазовић и додао:

- Не разумем зашто се отворила нова криза власти и то вероватно није питање за мене. Ми смо из ситуације на Цетињу, врло кризној, изашли по мом суду са феноменалним резултатом Управе полициије, менаџемента… Без људских жртава, тешких повреда, уз бројне проблеме који прате тај догађај. Врло сам изненађен јер сам саопштио да сам задовољан како се све одвијало и честитао тим људима  који су руководили акцијама. Тачно је да смо имали различита мишљења, али да идемо у сечу глава и рушење сектора безбедности који је једини по мом суду дао резултате у претходних годину дана, по мени је изненађујуће - рекао је Абазовић.

Како хрватски адмирал лаје на Србе због Цетиња, погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА