Најновије

СКАНДАЛ КОЈИ ЈЕ УЗДРМАО ЕСТРАДУ: Атини Ферари наш познати певач насред наступа гурнуо руке у гаће

Естрадна плесачица и бивша учесница реалитyја "Парови", Атина Ферари, открила је да је доживела велику непријатност у друштву фолк певача Микија Мећава не једном од заједничких наступа.

Атина Ферари (Фото: Инстаграм)

Све се десило у хотелу у Смедереву, где су њих двоје те вечери заједно забављали публику.

- Микија знам откако сам крочила на естраду. Одмах сам и од колегиница и од колега чула да он више воли ону ствар него хлеба да једе. Буквално је човек болесно опседнут вагином. Једне ноћи у башти хотела у Смедереву наступали су Мики и још два певача, а ја сам била гост изненађења. Након првог блока села сам за сто и тада ме је Мики повукао за руку да седнем баш поред њега. Ја сам пристала јер ми, наравно, ни на крај памети није било шта перверзњак намерава. Ипак су свуда око нас седели гости хотела - рекла је Атина за таблоид "Стар", а онда је описала и како је Мећава конкретно почео са мувањем и да је био прилично навалентан.

- Одмах је кренуо са причом да сам лепа, да се издвајам од других, те да би могао да ме води на тезгама широм Европе јер он наступа у фулу... Ја сам све то с осмехом испратилапошто сам се, искрено, таквих прича много наслушала, а све су имале позадину и исход као и Мећавина. У једном тренутку, спустио је руку на моје колено и завукао је испод стољњака. Била сам шокирана! Тотално сам се изгубила! Склонила сам ногу у страни и питала га у чему је његов проблем, а он ми је, мртав хладан, са полуосмехом на лицу рекао "Па мало сам хтео да се играм, опусти се! Нико не види...". Остала сам без текста! Ладно је перверзњак хтео да ми стави руку у гаће - испричала је Атина, којој је Мики касније нудио превоз до Београда, али је она то одбила.

Који је био највећи блам у историји домаћих ријалитија погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА