Најновије

Генерал Делић: Одузета имовина једне породице биће довољна да се намири Рио Тинто

Поводом питања које је председник Републике упутио грађанима: „Хоћете ви да обезбедите милијарду евра Рио Тинту?“, огласио се и српски херој генерал Божидар Делић.

Генерал Божидар Делић (фото: јутјуб)

Поводом питања које је председник Републике упутио грађанима: „Хоћете ви да обезбедите милијарду евра Рио Тинту?“, огласио се и српски херој генерал Божидар Делић, један од лидера Покрета “Љубав, Вера, Нада”.

– Господине председниче, ви добро знате, када би се конфисковала имовина стечена криминалом само једне породице у Србији могло би да се обезбеди далеко више од те милијарде! Поштовани грађани Србије, да би било какав уговор важио јасно је да мора да буде потписан. А Вучић тврди да га није потписао. Поред тога да би уговор био пуноважан у име државе претходно мора да га потврди и Народна скупштина – што се у случају Рио Тинто свакако није десило. Верујем да у међународним судовима још увек не седе судије којима је неко пре именовања купио дипломе, а затим расписао референдум како би их прогласио безгрешним, доживотним и несменљивим, тако да када су у питању обавезе према Рио Тинту видим само једног човека у Србији који треба да буде забринут – истакао је генерал Делић.

Извор: Србин.инфо

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА