Најновије

Мило се још једном прерачунао – ДПС је готов!

Необично је, помало и комично, понашање Демократске партије социјалиста (ДПС)  након најновијег развоја политичке ситуације, оцјењује политички аналитичар Бошко Вукићевић.

„Наиме, ДПС се претходних мјесеци на један енергичан, рекао бих и френетичан начин, залагала за ванредне изборе као једино решење изласка из политичке кризе. На основу посљедњих информација ДПС се више не залаже за ванредне изборе, већ ће у Парламенту гласати против такве иницијативе“, истиче Вукићевић.

Таква пословична непринципијелност, према његовим ријечима, није само показатељ огољеног опортунизма криминогене партије, њиховог пројекта да поврате неке фотеље кршећи вољу грађана.

„Не, то је прије свега показатељ слабости ДПС-а. Они сада изборе одбијају, јер знају да на изборима немају шта да траже, да ће гласање значити њихов коначан суноврат. Они су оваквим потезом јавно признали да већ сада представљају убједљиву друштвену мањину. Но, управо таква јавна манифестација слабости значиће и крах преварантског пројекта и надања ДПС-а. До избора свакако мора доћи у најкраћем могућем року, они су тренутно једино решење изласка из кризе, јер свако друго, укључујући мањинску Владу са подршком ДПС-а води у сукобе и хаос“, сматра он.

И поред нејединства, превара и колосалних грешака у политичком амбијенту који је у августу прошле године поразио диктатора, Мило се, каже Вукићевић, још једном прерачунао.

„ДПС је готов“, закључио је он.

Извор: Ин4с

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА