Најновије

ВАТРЕНА КИША НАД УКРАЈИНОМ: Русија узвраћа ударац због Кримског моста - експлозије у Кијеву, Лавову, Житомиру (ВИДЕО)

Украјински медији тврде да је у Кијеву одјекнуло неколико експлозија, а информацију је потврдио и градоначелник Виталиј Кличко. Према наводима медија, експлозије се и даље чују у украјинској престоници, као и у Лавову.

„У Кијеву су одјекнуле четири екплозије. Јављају да ради противваздушна одбрана у Кијевској области... После експлозија у граду је примећен дим“, преноси агенција Униан на свом телеграм каналу.

„Житељи престоничког Печерска говоре о три снажне експлозије. Чули су их и у другим деловима Кијева“, пише Страна.уа на свом Телеграм каналу.

Према речима градоначелника Кијева Виталија Кличка, експлозије су се чуле у центру града – Шевченковом рејону. Он је навео да све службе иду на лице места, а да ће детаље саопштити касније.

Саветник министра унутрашњих послова Украјине Антон Герашченко написао је на Твитеру да је једна од ракета у Кијеву пала у области споменика Грушевском у Владимирској улици. Ту се налази канцеларија Службе безбедности Украјине, а недалеко се налази и канцеларија председника Украјине Владимира Зеленског.

Украјински медији, такође, преносе да експлозије одјекују у Житомирској и Кијевској области, а градоначелник Дњепропетровска преноси да се експлозије чују и у тој области код Дњепра.

Украјински лист Страна.уа преноси да се експлозије чују и у Хмељницком, а пренета је и информација о експлозијама у Тернопољу, на западу Украјине.

Kaда креће руска офанзива сазнајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА