Најновије

УКРАЈИНА У ПЛАМЕНУ: Нови руски талас удара на инфраструктуру непријатеља (ВИДЕО)

Украјински медији јавили су да је јутрос поново проглашена ваздушна опасност на целој територији Украјине.Експлозије одјекују у Одеској области и Виници. Такође, чују се експлозије у Кривом Рогу, Ровном, Очакову, Николајеву и Кијевској области.

Медији преносе да одјекују експлозије у Кијеву, Хмељницкој области, Черновцима, а ракете су испаљене и ка Лавову, Тернопољу и Ивано-Франковском.
Системи противваздушне одбране активирани су у Одеској области Украјине, саопштио је у уторак губернатор Максим Марченко, а украјински медији, такође, преносе да ПВО ради у Хмељницкој области.

„Молимо вас да будете у склоништима до престанка ваздушне опасности“, рекао је Марченко у видео-обраћању.

Шеф регионалне администрације Запорожја, која је под контролом Кијева, Александар Старух, написао је на свом Телеграм каналу да је град под ударом ракета, а да су циљеви објекти инфраструктуре.

Посланик Врховне раде Украјине Алексеј Гончаренко саопштио је да у Дњепропетровској области делује противваздушна одбрана.


Напади на кључну инфраструктуру забележени су у Ивано-Франковској области, преноси украјински лист „Страна.уа“, позивајући се на председника локалне државне администрације Светлану Онишчук.

„У Ивано-Франковској области забележени су напади на кључну инфраструктуру“, наведено је у саопштењу на Телеграм каналу издања.

Kува и на граници Украјине и Белорусије, више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА