Најновије

ДАНИЛО ТВРДИШИЋ: О хипи православцима, лажним миротворцима, лицемерима и осталим бескичмењацима

Намножило се свакаквог људског талога и муља. Свакакав шљам дигао главу данас и по медијима држи моралне лекције.

Пише: Данило Тврдишић, новинар Хелм Каста

Смета им Руска акција у Украјини. Смета им што гину цивили. Јесте. Сваком нормалном смета. Али то је рат и цена рата. Таквих и још много горих ратова у овом тренутку има преко 100 на земљаском шару. У тим, за ове "миротворце" неважним ратовима гине стоструко више цивила, жена и деце, него у рату у Украјини. И то им не смета. Или им можда смета пре јутарњег зевања и кафе, али о томе из неког разлога "громогласно" ћуте, па дође на исто. Али о Украјини пене и воле да држе моралне лекције.

Да ли лицемери којима су уста пуна Украјинских цивила знају колико деце је побијено у Донбасу? Да ли ти генијалци знају колико деце дневно умире у Јемену? Да ли ти душебрижници знају каква се хуманитарна катастрофа тренутно дешава у Етиопији где се затиру цели градови и области? Да ли знају да се тамо убија све што се помера од деце у мајчиној утроби па до немоћних и старих? Знају ли?

Не знају или не желе да знају. Као што се праве да не знају да је велику већину(99%) тих ратова покренула и активно у њима учествује једна држава. Та држава се не зове Русија. Та држава, та ИМПЕРИЈА ЗЛА СЕ ЗОВЕ АМЕРИКА.

И погледајте сада ову хипокризију, шизофренију, погледајте то лудило које се у њиховим главама сада одвија. Дакле, сад кад је Русија кренула и војнички да се одупире том злу, сад  им пацифизам одговара, све заоденут цитатима из Светог Писма. А потпуно их није било и није их брига за умирање милиона деце чију смрт су проузроковали налогодавци и заштитници оних које они подржавају!!! Какава хипокризија, какво лицемерје!

Први пут кад  је неко(Русија) тој империји зла озбиљно стао на црту, дакле први пут када је неко коначно рекао доста и стао за врат том исконском злу које малтретира, мрцвари и хоће да пороби својим антихришћанским вредностима целу цивилизацију, сада као по команди не може да се живи од тих "миротвораца" и "хуманиста". 

Ударају из све снаге у зурле и таламбасе мира, који никад не пропусте да осуде Руску "агресију". Слушамо их како папагајски понављају како су исти и једни и други, како су једни и други тобоже у договору. Слушамо их како крокодилски плачу над судбином Украјине. Једна потпуна релативизација свега.Дно дна.
При чему су ми од свих њих најогавнији хипи православци. Са другосрбијанцима и атеистима немам тај проблем, ту је ситуација јасна, ту нема фолирања.   
Него ови "наши" су проблем.Мислим да никад више цитирања Јеванђеља нисам прочитао него у задња два дана.  Цитирају људи (све у шеснаест) не схватајући ни дух Јеванђеља, ни цитате које избацују као из рукава. А не схватају јер су секташи који цитирају те стихове кад и како то њима одговара, а не онако како је то

Богом откривено кроз Свете Оце православне Цркве. 

ПРЕТЕЧА АРМАГЕДОНСКОГ БОЈА

Они, дакле,услед своје плитке памети, не разумеју суштину историјских догађаја и светског тумбања којем смо сведоци. Не разумеју или неће да разумеју да је све ово што гледамо  претеча армагедонског, финалног боја добра и зла, а да су се они, у својој бесловесности, ставили у функцију најцрњег демонског зла. Као какви протестанти или Јеховини сведоци,Боже ме опрости. Потпуна зомбираност.

 Не разумеју да је ово што је покренула Русија најближе нечему што се зове праведан рат(иако потпуно праведан рат на земљи не постоји).  Не разумеју да је битка у Украјини битка против антихриста и његових НАТО послушника.

Не схватају или не желе да схвате да ако то НАТО цивилизацијско зло победи у Украјини следи најцрњи период људске историје. И то зло нам долази од стране покровитеља истих тих Украјинаца које хипи православци тобоже од злих Руса хоће да бране. 

 Сви ти умишљени православци требало би да прочитају макар „Рат и Библија" од Владике Николаја па да виде у каквој су духовној опасности. А рат као такав је последица моралног суноврата човека и дешава се по Божијем допуштењу и има у духовном смислу очишћујући ефекат. 

Да нема ратова ретко би се који човек спасао за вечност. Зато је рат у ширем контексту, као болест на личном плану заправо Божија "љута медицина" да се човек кроз телесно страдање преуми и спасе оно што је превасходније, а то је људска душа и вечност.

Хипи православци то не разумеју.

Данас је трећи дан руске одмазде над Украјином, шта се тачно дешава сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА