Најновије

АФЕРА "ШВЕРЦ ЦИГАРЕТА" ТРЕСЕ ЦРНУ ГОРУ! Медојевић изнео имена у јавност, па затражио: Абазовић одмах да поднесе оставку

Према његовим сазнањима недостаје огромна количина цигарета и сада ће, како истиче, надлежни државни органи морати да поново евидентирају стања у магацину.

Небојша Медојевић. (Фото: Јутјуб)

Раду Милошевићу треба понудити статус сведока сарадника и за мању казну да исприча све што зна о шверцу цигарета, поручио је председник Покрета за промене Небојша Медојевић.

- Захваљујући једној моћној западној служби, разоткривена је улога Владе и врха УРЕ у шверцу цигарета. Шверц цигарета је договорила Влада Здравка Кривокапића, а наставила Влада Дритана Абазовића. Цигарете које су одузете у складиштима у Луци Бар су пребачене у приватно складиште из којег је нестала велика количина цигарета које су завршиле у шверцу. Међународни партнери сада траже да се преброје све штеке цигарета у том складишту и да се упореди количина са оном која је заплијењена у Луци Бар - наводи Медојевић.

Како је истакао, према његовим сазнањима недостаје огромна количина цигарета и сада ће надлежни државни органи морати да поново евидентирају стања у магацину.

- Прикупљени докази недвосмислено утврђују умешаност Рада Милошевића и политичког директора Уре Зорана Микића у организовани шверц цигарета и само је питање дана када ће бити лишени слободе. Имајући у виду да оперативни подаци указују и на одговорност Министра унутрашњих послова Аџића и неименованог ИТ стручњака који је неуспешно покушао да спречи снимање на диск видео снимака са камера које су регистровале пролазак два шлепера цигарета из Подгорице ка Никшићу (након чега је један шлепер скренуо ка шверцерском магацину у Новом селу), истрага ће морати да се прошири и на Министра унутрашњих послова - истиче он.

Он је позвао и Абазовића да поднесе оставку и да омогући ГСТ Владимиру Нововићу да спроведе истрагу у циљу откивања шверца.

- Имајући у виду тешку компромитацију коју је због овог шверца цигарета претрпела држава Црна Гора, позивам Дритана Абазовића да одмах поднесе оставку и омогући ГСТ Нововићу да без опструкција Владе, МУП и УПЦ спроведе истрагу у циљу откривања истине о шверцу цигарета који су реализовале Владе Здравка Кривокапића и Дритана Абазовића - закључује он.

Снимак уништења групе страних плаћеника у Украјини погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА