Најновије

"Ако се рат заврши без испуњења наших услова Чечни ће сами наставити борбу против Бандероваца"

Лидер Чеченије Рамзан Кадиров казао је на свом Телеграм каналу да су смешни услови за преговоре које су саопштили у руководству Украјине.

- Да је Зеленски био забринут за своје мобилисане пензионере, не би употребио реч 'услови', већ би клекнуо за свој народ, као што је својевремено демонстративно клекнуо за избор за председника - рекоа је Кадиров.

Како је истакао, власти Украјине нису у позицији да диктирају услове.

- Ми имамо своје услове и они су много реалнији:  Признање ЛНР, ДНР, Запорожја, Херсона, Крима и Севастопоља за руске; Изручење свих фашистичких злочинаца и шејтана одговорних за злочине над становништвом које говори руски, или званично суђење њима и заслужено ограничење слободе – рекао је.

Кадиров је рекао да њихови услови нису ништа компликовано, за разлику од услова Зеленског.

- Лично сматрам неприхватљивим чак и муцање о преговорима. И желим да вас подсетим да ако се изненада деси немогуће и Специјална војна операција заврши без поштовања ових услова, онда ће у Чеченији бити добровољаца, укључујући и мене, који ће натерати бандерофашисте и шејтане да одговарају за сваку кап крви – нагласио је.

Кадиров је такође рекао да "нећемо живети са овим сатанизмом раме уз раме".

- Нећемо дозволити да Запад, под плаштом помагања Украјини и вешања резанаца о демократији, упропасти нашу велику земљу и преда забораву наше традиције и веру у Свевишњег. А ако преосталим Украјинцима недостаје храбрости да то признају и избаце НАТО војску из земље, онда можемо. Будите мирни, имамо довољно добровољаца, наоружања и ентузијазма да испунимо наређење Врховног команданта и обесхрабримо сатанисте да се супротставе Русији. Узгред, Украјинци, поставите себи питање: зашто НАТО трупе готово увек успешно напуштају ратиште, а мобилисане хватају или убијају – закључио је.

Снимке данашњег бомбардовања украјинских градова погледајтр ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА