Најновије

„Таурус“ од сутра у биоскопима широм земље

Од четвртка 17. новембра у наше биоскопе долази биографска драма „Таурус“ у којој главну улогу тумачи млади амерички репер Колсон Бејкер, који је светску славу доживео под уметничким именом Машин Ган Кели.

Фото: Тарамаунт

Уз Колсона Бејкера, једну од главних улога тумачи и једна од најпопуларнијих и најатрактивнијих холивудских глумица, Меган Фокс.


Захваљујући филму „Таурус“ имаћемо прилику да завиримо из кулиса бљештаве музичке сцене и откријемо са чиме се све суочавају музичари како у креативном процесу стварања, тако и под теретом славе и знатижељне јавности.

„Таурус“ прича причу о проблематичном музичару у успону (Бејкер) који проводи дане и ноћи у бесконачном тражењу инспирације да сними последњу песму. Његова асистенткиња која му је као сестра (Меди Хасон) жели да га спаси, његови сарадници (Скут Манери, Лил Мич и Лил Тиџеј) желе да га виде у студију, док га његов дилер (Руби Роуз) и бивша (Меган Фокс) гурају све дубље у понор. Фиктивно дело које истражује мрачну страну славе, зависности, уметнички процес и музичку индустрију, а уз то, ово је спиритуална, аутентична и надреална прича упозорења - она ​​која је и универзална и јединствена у свом времену.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА