Најновије

КАКВА БРУКА ЗА СРБИЈУ! Овако се функционери лавовски боре за КиМ (ВИДЕО)

Власт нам из дана у дан говори како се бори за српски народ на Косову и Метохији, али функционери са КиМ, по свему судећи, имају другачији приступ тој борби. Наиме, на друштвеним мрежама објављен је видео снимак на коме се функионери са КиМ баханлишу у кафани, и то на најпримитивнији начин.

Фото: Принтскрин

- Директор дома здравља Приштина Мирослав Илић (господин који пије из женске ципеле) и преседник кординационог центра за КиМ Срђан Поповић, боре се као лавови за наш напаћени народ на Косову и Метохији! Браво момци, ви сте следећи на листи за одликовања - написао је Немања Шаровић, лидер покрета "Љубав, Вера, Нада" на Твитеру, који је објавио скандалнозни видео снимак.

На снимку Поповић и Илић уживају у биртјским чарима, уз песму и алкохол. Изгледа се Косово и Метохија бране у кафани, те да Илић на снимку не пије алкохол из ципеле, већ као познати филмски јунак Обекс, пије чаробни напитак који ће му дати снаге да се избори са свим недаћама напаћеног народа.

Једна сцена из кафане описала је читав однос према народу и земљи. Док једни страхују за безбедност и једва састављају крај са крајем, они у чијим рукама је власт и моћ певају, пију и на тај начин се "лавовски боре" за српске интересе.

А то што се под српске интересе подразумевају њихови лични, то је само случајност, зар не?

О припреми Немачке за рат прочитајте ОВДЕ.

Извор: Direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА