Најновије

Откривено у ком случају ће Русија покренути велику офанзиву

Руска Федерација ће предузети све неопходне мере војно-политичке природе, ако кијевски режим одбије да спроведе дипломатски процес за решавање украјинске кризе.

Фото: mil.ru

До овог закључка дошао је познати руски војни експерт, резервни пуковник Михаил Ходаренок.

Он је на свом „Телеграм“ каналу детаљно говорио о компетентној позицији руског руководства, а такође је објаснио у ком случају ће Оружане снаге РФ покренути велику офанзиву на Украјину.

Ходаренок је пре свега скренуо пажњу на то, да се на међународној сцени одвијају крупне спољнополитичке консултације, уз помоћ којих западне земље желе да сукоб у Украјини пренесу на дипломатски план.

Тренутно, кијевски режим, упркос притисцима САД, Британије и ЕУ, покушава да покаже сопствену иницијативу, одбијајући да преговара са Русијом. Међутим, такво понашање украјинског председника и његових сарадника, могло би да има озбиљне последице по целу земљу.

Према речима војног експерта, уколико до нових руско-украјинских преговора, који би могли да се организују у блиској будућности не дође или не успе, Оружане снаге Русије биће принуђене да са новом снагом наставе „специјалну операцију“, и покрену нову велику офанзиву.

Овога пута руска војска ће узети у обзир све раније направљене грешке, и моћи ће да компетентно и ефикасно спроведе своје стратешке планове, усмерене на елиминацију кијевског режима.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА