Најновије

ЈЕДАН ЧОВЕК САМ ТЕРОРИШЕ УКРАЈИНСКУ ВОЈСКУ: Ударио на главнокомандујућег (ФОТО)

Хакер из Доњецке Народне Републике (ДНР) под псеудонимом Џокер упао је у налог главнокомандујућег Оружаних снага Украјине Валерија Залужног на друштвеној мрежи Инстаграм и саопштио је о свом успеху на ауторском Телеграм каналу.

ДНР (Фото: НМ ДНР)

Тренутно, на месту профилне фотографије Инстаграм налога Залужног је слика руског председника Владимира Путина како јаше медведа. Линк ка Џокеровом Телеграм каналу се појавио у заглављу профила. На слици у последњој објави, наводно у име Залужног, потврђује се да је хакер претходно хаковао амерички контролни систем '’Делта'’ за координацију Оружаних снага Украјине.

„Чак је и главнокомандујући Оружаних снага Украјине, генерал Залужни, потврдио да су моји хакери хаковали Делту. Главно је да Министарство одбране Украјине сада признаје грешке, признаје да је преварило своје америчке партнере и почиње да то исправља“, написао је хакер на свом Телеграм каналу.

Претходно је објављено да је Џокер хаковао Делта систем контроле украјинске војске. Признао је да то није било лако. Како наводи Џокер, Делта програм за Оружане снаге Украјине је креиран у САД и Украјини по стандардима НАТО-а.

О скидању руске заставе у центру Херсона прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА