Најновије

КАДИРОВ ПОЗВАО МУСЛИМАНЕ РУСИЈЕ: Уједините се у борби против сатаниста!

Лидер Чеченске Републике Рамзан Кадиров објавио је нови видео на свом Телеграм каналу у коме је поручио да су непријатељски пропагандни канали толико лагани да из ведра неба стварају бајке, јер сада, како је навео, пишу о стотинама мртвих чеченских бораца код Лисичанска.

Рамзан Кадиров. (Фото: Јутјуб)

- Не желим ни да коментаришем такве приче, али ипак, вероватно би требало. Па бар да умирим све адекватне и забринуте људе. Изјављујем да то није тачно. Нико од наших бораца у наведеном крају није страдао. Рећи ћу више: чеченске јединице раде веома добро. Укључујући и Лисичанск. Сатанистима спремамо редовна "изненађења”. То нису празне речи. Они који прате моје изјаве добро знају да се резултати након оваквих најава не чекају дуго. Сви се сећају недавне операције "Освета“ коју смо извели. За само један дан уништили смо преко 600 бандероваца - рекао је он. 

Према његовим речима, штета је само за украјински народ.

- Становници су постали робови НАТО политике и ни на који начин не могу да промене ситуацију у својој земљи. Према нашим подацима, Оружане снаге Украјине, као војна сила, потпуно су исцрпљене. На Западу то виде, па попуњавају редове на рачун плаћеника. Па, хајде. Наши момци се радују само новим скупим трофејима. Чак је некако било и непријатно борити се са обичним радницима, које Зеленски тера на прве линије фронта. Желимо да против нас видимо професионалце, а не таоце околности. Чекамо - рекао је он. 

Кадиров је апеловао на чеченску омладину која живи у Европи да не попуштају пред причама евроичкеријанаца о некаквом слободном Кавказу, о потреби борбе и тако даље и додао да ови говорници и њихови слогани неће донети ништа добро, јер користе младе људе зарад својих празних амбиција. 

- Па, још једном апелујем на муслимане Русије: уједините се и идите у борбу против сатаниста у Украјини. Нећеш ли се онда стидети да погледаш у очи сопствену децу, која ће после неког времена питати: шта си радио када су се прави мушкарци и муслимани борили? Размислите о томе док има времена да касније не поцрвените пред њима - поручио је Кадиров. 

Воде се жестоке борбе за Доњецк и Херсон! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА