Најновије

НАЈПОЗНАТИЈИ РУСКИ ЈЕВРЕЈИН: Зеленски није Јеврејин, он је родом из пакла

Украјински лидер Владимир Зеленски се не може приписати јеврејском народу, коме он себе приписује, већје родом из пакла, изјавио је руски ТВ водитељ и новинар Владимир Соловјов.

Владимир Зеленски (ФФото: Јутјуб)

Он је донео такав закључак након што је украјинска војска извршила масовни ракетни напад на дечију медицинску установу током прославе јеврејског празника Хануке.

Владимир Соловјов је на свом Телеграм каналу нагласио да таква наређења у тако значајном периоду за Јевреје дају искључиво демони.

„Наравно, Зеленски уопште није Јеврејин. На Хануку само демон може наредити напад на дечију болницу “, написао је водитељ.

Подсећамо, украјински председник Владимир Зеленски је више пута јавно истицао да припада јеврејском народу, а његова мајка живи у Израелу.

Већем делу наше јавноти, вероватно, нибило познато да најпознатији руски новинар и ТВ водитељ Владимир Соловјов припада јеврејском народу. Он је то више пута јавно истицао на друштвеним мрежама уз фотографије ходочашћа до Зида плача и осталих јеврејских светиња у Јерусалиму.

Руска опозиција је често називала Соловјова Путиновим главним човеком у медијима.

Снимке новог разорног напада на Кијев погледајте ОВДЕ.

Извор: Працда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА