Најновије

КАДИРОВ ОДГОВОРИО РИМСКОМ ПАПИ: Спремни смо да покажемо суровост (ВИДЕО)

Римски папа, као духовни ментор милиона католика, требало је да води мирнију реторику, а не да сеје мржњу и етничке сукобе међу народима, написао је председник Чеченије Рамзан Кадиров на друштвеним мрежама.

Рамзан Кадиров (Фото: РИА Новости)

Он је додао да без интервенције НАТО-а они (Чечени – прим. ред.) никада не би имали проблем са народом Украјине.

'’Што се не може рећи о деловању пастве папе у лику инструктора НАТО-а који настоје да што више украјинских војника претворе у топовско месо. Немамо жељу да их убијамо, поготово када се предају.

О томе најјасније сведоче резултати заједничке специјалне операције специјалних снага „Ахмат” под надлежним руководством драгог брата, помоћника предсдника Чеченске Републике, команданта специјалних снага „Ахмат”, заменика команданта 2. армијски корпус УНМ ЛНР Апти Алаудинова, као и војника 9. чете 3. пука 35. одвојене моторизоване бригаде 41 армије Централног војног округа'’, написао је Кадиров.

Чеченски лидер хе додао да су припадници '’Ахмата'’ захваљујући компетентним, добро координисаним и ефикасним акцијама, успели да заробе велики број украјинских војника у правцу Кременаје.

'’Као што видите, супротно тврдњама Ватикана о суровости чеченских јединица, сви заробљени су доброг здравља. Али ако НАТО и духовни лидери западног света желе да виде нашу суровост, онда смо спремни да то покажемо. За сада немамо потребу да будемо окрутни'’, закључио је Кадиров.

Уз поруку поглавару Свете столице, Кадиров је објавио снимак заробљавања украјинских војника од стране припадника '’Ахмата'’.

О рату против православља у Украјини прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА