Најновије

РУСКИ СПИСАК ОДМАЗДЕ: 1500 украјинских официра који су издавали наређења

Оружане снаге Русије, у оквиру „специјалне операције“ за денацификацију и демилитаризацију Украјине, спроводе мере усмерене на неутрализацију терориста кијевског режима, који су умешани у злочине над цивилима у Донбасу. Ово су известили руски медији.

Руска војска. (Фото: ria.ru)

Аналитичари су скренули пажњу на то, да Истражни комитет Русије пажљиво истражује злочине милитаната Оружаних снага Украјине. У току истражних радњи, идентификоване су особе које су учествовале у гранатирању Доњецка и других насеља Донбаса.

Поред тога, постоји и посебан „лист одмазде“, који састављају борци Народне милиције ДПР и ЛНР, који садржи податке о терористима кијевског режима, као и милитантима нацистичких организација у Украјини.

Стручњаци су приметили, да је током руске „специјалне операције“, официре Оружаних снага Украјине, који су издали злочиначка наређења, да се удари по мирним насељима и градовима Донбаса, сустигла рука правде. Сви украјински терористи су неутралисани на бојном пољу.

„Недавно објављена табела, садржи имена и презимена око 1500 погинулих официра Оружаних снага Украјине. Ту су и поручници, и капетани, и мајори. Већина њих је погинула у току ратних дејстава, или је погођена високопрецизним руским пројектилима, на командним местима и штабовима“, резимирали су експерти.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА