Најновије

Започните Nову годину хорор филмом "Меган"

Од 1. јануар у биоскопима у дистрибуцији Тарамаунта.

Фото: Тарамаунт

Неки од најважнијих имена у свету хорор филма, редитељ Џејмс Ван (Слагалица страве , Подмуклост и Призивање зла) и Блумхаус, продуцент филмова (Ноц́ вештица, Црни телефон и Невидљиви човек) представљају нам ново, свеже лице страха – М3ГАН.

Филм „М3ГАН“ који се у одабраним биоскопима приказује већ првог дана 2023. године представиће нам слику света какав би ускоро могао да постане и натерати нас да се запитамо да ли смо довољно храбри да одговоримо свим изазовима.

М3ГАН је више од играчке. Она је део породице. М3ГАН је и чудо вештачке интелигенције, жива лутка програмирана да буде дететов највернији пријатељ а родитељу најбољи савезник.

Али, поставља се и питање, да ли вештачка интелигенција може да има сопствену вољу?

Сјајна роботичарка Џема (Алисон Вилијамс из филма Бежи!) дизајнирала је М3ГАН тако да она може да слуша, гледа и учи док постаје учитељ, другарица и заштитник детета за које је везана.

Када изненада постане старатељ своје осмогодишње рођаке Кејди (Вајолет Макгроу, Проклетство куц́е на брду), Џема је несигурна и неспремна да буде родитељ. Под интензивним притиском на послу, она одлучује да упари свој Меган прототип са Кејди у покушају да реши оба проблема — а то је одлука која ц́е имати незамисливе последице.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА